Ο Μητσοτάκης στην Μάνδρα: Να δοθεί άμεσα το βοήθημα στους κατοίκους

29/11/17 • 11:27 | UPD 29/11/17 • 11:27

«Υπάρχουν ευθύνες για τα αντιπλημμυρικά έργα και είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν άμεσα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μάνδρα.

«Υπάρχουν ευθύνες για τα αντιπλημμυρικά έργα και είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν άμεσα» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στη Μάνδρα.

Ζήτησε, οι κάτοικοι της Μάνδρας που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες να πάρουν χωρίς γραφειοκρατία και το συντομότερο δυνατόν, τις αποζημιώσεις.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τη δήμαρχο Μάνδρας Γιάννα Κριεκούκη και αμέσως μετά, στις δηλώσεις του δεσμεύτηκε προσωπικά να γίνουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή.

  • Save

«Από την πρώτη στιγμή είμαστε στο πλευρό της Μάνδρας που μετά από αυτή την πρωτοφανή καταστροφή, μετράει ακόμα τις πληγές της», είπε ο κύριος Μητσοτάκης και συνέχισε: «Το συντομότερο δυνατόν και χωρίς γραφειοκρατία, οι άνθρωποι που επλήγησαν να πάρουν άμεσα το βοήθημα. Και είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα, ως ελάχιστη ανταπόδοση σε μια περιοχή με μεγάλα προβλήματα, ώστε να μην έχουμε ποτέ ξανά να διαχειριστούμε τέτοια καταστροφή».

Δεσμεύτηκε προσωπικό να γίνουν άμεσα τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή. «Από την πρώτη στιγμή είμαστε στο πλευρό της Μάνδρας που μετά από αυτή την πρωτοφανή καταστροφή, μετράει ακόμα τις πληγές της», είπε ο κύριος Μητσοτάκης και συνέχισε: «Το συντομότερο δυνατόν και χωρίς γραφειοκρατία, οι άνθρωποι που επλήγησαν να πάρουν άμεσα το βοήθημα. Και είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα, για τα οποία υπάρχουν πόροι, μελέτες και ευθύνες, ως ελάχιστη ανταπόδοση σε μια περιοχή με μεγάλα προβλήματα, ώστε να μην έχουμε ποτέ ξανά να διαχειριστούμε τέτοια καταστροφή».

  • Save

Τέλος ο κύριος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους εθελοντές για την προσφορά τους στην περιοχή και υπενθύμισε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει θέσει από την πρώτη στιγμή τους εθελοντές και το δυναμικό της στην διάθεση της δημάρχου. Η δήμαρχος από την πλευρά της ευχαρίστηκε τον κ. Μητσοτάκη για τη στήριξη του.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε επισκεφθεί τη Δυτική Αττική και στις 15 Νοεμβρίου, προκειμένου να ενημερωθεί για την ανείπωτη τραγωδία, όπου και είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιάννη Βασιλείου, το γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη και εκπροσώπους της Πυροσβεστικής και του Στρατού.