Θεοδωράκης: Η συμμετοχή Καμμένου στην κυβέρνηση προκαλεί απέχθεια στην κοινωνία

27/11/17 • 19:24 | UPD 27/11/17 • 19:24

«Η συμμετοχή του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση προκαλεί απέχθεια στην κοινωνία και στην Ευρώπη»

«Η συμμετοχή του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση προκαλεί απέχθεια στην κοινωνία και στην Ευρώπη» υπογράμμισε στην ομιλία του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε, ότι «ο κ. Τσίπρας είναι συνυπεύθυνος για τα λάθη του κ. Καμμένου».

Ο κ. Θεοδωράκης, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε το «ερώτημα» για το «μέχρι πότε θα ανέχονται τον κ. Καμμένο για όσα κάνει»,

Υπενθύμισε τα όσα είπε πρόσφατα ο υπουργός Άμυνας για το θέμα των Σκοπίων και υπενθύμισε τη στάση του στο θέμα του μαθήματος των Θρησκευτικών, και την αποχώρηση από το υπουργείο Παιδείας του Νίκου Φίλη.

Επίσης, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι ο κ. Καμμένος ζητάει άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του, ενώ δεν το ήθελε, όταν αυτό αφορούσε τον ίδιο για την περίπτωση με τις καταγγελίες για τον ισοβίτη.

«Ο εθνικολαϊκισμός ως προμετωπίδα βγαίνει με τη σφραγίδα του κ. Τσίπρα» τόνισε ο Στ. Θεοδωράκης, προσθέτοντας ότι «την ακροδεξιά, όσο κι αν την ξεπλένεις, ακροδεξιά θα μείνει».

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς, για 10ετή τιμωρία όσων χρησιμοποιούν απόρρητα έγγραφα, ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε, πως και ο Ρ. Νίξον είχε ζητήσει την δολοφονία εκείνου που διέρρεε πληροφορίες για την αποκάλυψη του Γουότεργκεϊτ.