«Καταπέλτης» ο Άδωνις: Η Δούρου έκρυψε στο συρτάρι τη μελέτη για τα αντιπλημμυρικά [βίντεο]

19/11/17 • 09:26 | UPD 19/11/17 • 11:25

«Η Δούρου να μας εξηγήσει γιατί έκρυψε στο συρτάρι τη μελέτη εφόσον εκλέχτηκε με σημαία τα αντιπλημμυρικά έργα» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Δριμεία επίθεση στη Ρένα Δούρου για την τραγωδία στη Δυτική Αττική προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε για τις παραλείψεις της Περιφέρειας με αφορμή τις καταγγελίες της δημάρχου Μάνδρας, Ιωάννας Κριεκούκη η οποία υποστήριξε ότι από το 2015 υπήρχε μελέτη αλλά η Περιφέρεια Αττικής δεν προχώρησε στην υλοποίηση του έργου.

«Η Δούρου να μας εξηγήσει γιατί έκρυψε στο συρτάρι τη μελέτη εφόσον εκλέχτηκε με σημαία τα αντιπλημμυρικά έργα» είπε ο κ. Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ μιλώντας για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα.

Στην παρατήρηση ότι το επιχείρημα της κυρία Δούρου είναι ότι την μελέτη «πάγωσε» ο δασάρχης ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε δηκτικά: «τελικά την Ελλάδα την κυβερνά ο δασάρχης; Τα ίδια μας έλεγαν και για το Ελληνικό. Αν είναι να τον πάμε στο Μαξίμου να τελειώνουμε. Αυτά είναι αστεία πράγματα».

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα: «έχω δει πρωθυπουργούς να επιστρέφουν από το εξωτερικό όταν στη χώρα τους συμβαίνει μια εθνική τραγωδία. Πρωθυπουργό να πηγαίνει για 10 λεπτά στο σημείο επειδή είναι ο δρόμος του προς το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας και στη συνέχεια να παίρνει το αεροπλάνο για το Γκέτεμποργκ ενώ έχει συμβεί τραγωδία στον τόπο του, δεν έχω ξαναδεί».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε στις λάσπες στη Μάνδρα και ανακοίνωσε ότι η ΝΔ συγκεντρώνει βοήθεια προς τους πληγέντες κατοίκους ώστε να την μοιράσει την προσεχή Τρίτη.