ΝΔ για καταγγελίες ΚΕΕΛΠΝΟ: Εχει το ακαταλόγιστο ο Παύλος ο Πολάκης;

14/11/17 • 20:27 | UPD 14/11/17 • 20:27

Μέσω non paper η Νέα Δημοκρατία απαντά στα όσα έγινα στην σημερινή εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υγεία και τα όσα αποκάλυψε η Ανδρονίκη Θεοφυλάτου.

Μέσω non paper η Νέα Δημοκρατία απαντά στα όσα έγινα στην σημερινή εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υγεία και τα όσα αποκάλυψε η Ανδρονίκη Θεοφυλάτου, υπεύθυνη διοικητικού συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στο έγγραφο της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως: «Η ΝΔ έχει επιλέξει για προφανείς, σε όλους, λόγους, να μην ασχολείται με τον Παύλο τον Πολάκη. Θα κάνει, ωστόσο, σήμερα μια εξαίρεση, γιατί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας καταγγέλθηκε από διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι της ζήτησε να εκδώσει ψευδές υπηρεσιακό έγγραφο με στόχο να ενοχοποιήσει τον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Αδ. Γεωργιάδη. Επειδή είναι προφανές ποιος έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία σε όλες τις υποθέσεις που εμπλέκεται ο Παύλος ο Πολάκης, καλούμε τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα την σοβαρότατη καταγγελία εναντίον του, κι ας επιμένει ο ίδιος μέσω των ακατάληπτων αναρτήσεών του στο Facebook να διεκδικεί το ακαταλόγιστο» καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης: 

Θεοφυλάτου: Ο Πολάκης με πίεζε να πω ψέματα κατά Άδωνι για το ΚΕΕΛΠΝΟ