Η Γεννηματά για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ: Άβατο τα Εξάρχεια

06/11/17 • 20:31 | UPD 06/11/17 • 20:34

«Οι αστυνομικοί έχουν εντολή να μην μπουν στο άβατο των Εξαρχείων, προέκυψε από τις συνομιλίες που είχα. Δεν ξέρω γιατί έχουν τέτοια εντολή»

«Είμαστε στόχος κατ επανάληψη, σχεδόν κάθε Παρασκευή, έχουμε μιλήσει κατ’ επανάληψη  με τον αρμόδιο υπουργό, έχω μιλήσει με τον Τσίπρα και υποσχέθηκαν σχέδιο αντιμετώπισης του προβλήματος» είπε η Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν έχουμε δει σχέδιο, τα Εξάρχεια είναι άβατο με την ανοχή της κυβέρνησης. Οι αστυνομικοί έχουν εντολή να μην μπουν στο άβατο των Εξαρχείων, προέκυψε από τις συνομιλίες που είχα. Δεν ξέρω γιατί έχουν τέτοια εντολή» συμπλήρωσε η κ. Γεννηματά.

«Περιμένω ενημέρωση, κανένας αρμόδιος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας.Αντιμετωπίζουν ως ρουτίνα το περιστατικό, έξω υπήρχαν περαστικοί, φρουροί, μπορούσαμε να θρηνήσουμε θύματα», δήλωσε η κ. Γεννηματά και κατέληξε: «Έχουμε διαρκώς περιστατικά, τα πάντα περνούν από το μυαλό μου. Θα επιβάλλουμε στην κυβέρνηση ότι πρέπει να εξασφαλίσει το δικαίωμα στην ασφάλεια σε όλη την Αθήνα».

Δείτε φωτογραφίες από την επίθεση ΕΔΩ

Copy link
Powered by Social Snap