Βάζει τέλος στα σενάρια για παραίτηση

Ρίχνει τους τόνους ο Μουζάλας: Είμαι υπουργός της κυβέρνησης

30/10/17 • 22:16 | UPD 30/10/17 • 22:23

Επισημάνει παράλληλα ότι έχει προταθεί από την κυβέρνηση για τη θέση του Επιτρόπου για τα δικαιώματα του Ανθρώπου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες.

O υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας με δηλώσεις του προσπάθησε να δώσει τέλος στη συζήτηση περί παραίτησης του στο περιθώριο της δεξίωσης για την εθνική επέτειο της Τουρκίας που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

«Είμαι εδώ ως υπουργός της κυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μουζάλας ο οποίος όμως επισημάνει παράλληλα ότι έχει προταθεί από την κυβέρνηση για τη θέση του Επιτρόπου για τα δικαιώματα του Ανθρώπου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες.

Στην εκδήλωση για την ανακήρυξη της δημοκρατίας παρέστη από την κυβέρνηση και ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.

Στο στόχαστρο ο Μουζαλας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Τις έντονες επικρίσεις κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Μουζάλας.

Πληροφορίες θέλουν να εξελίχθηκε ένας έντονος διάλογος μεταξύ του Γιάννη Μουζάλα και μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία κατηγορούσαν τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής για τους χειρισμούς του στο μεταναστευτικό.

«Άμα είναι να παραιτηθώ» εξερράγη ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης πως ο κ. Μουζάλας υπέβαλε την παραίτηση του, κάτι που αργότερα διαψεύστηκε.

«Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα» δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κυβερνητικές πηγές, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες.

Copy link
Powered by Social Snap