Δέρβος για την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ: Συνεχίζουμε μαζί, για τη μάχη της γενιάς μας

23/10/17 • 14:41 | UPD 23/10/17 • 14:41

Ένας χρόνος πέρασε από την επανίδρυση της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, της ΟΝΝΕΔ.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης, έγραψε άρθρο με τίτλο «Συνεχίζουμε μαζί, για τη μάχη της γενιάς μας» στο οποίο τονίζει πως «θέλουμε η ΟΝΝΕΔ να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των νέων, αποκτώντας σχέσεις αμφίδρομης επικοινωνίας μαζί τους».

Παράλληλα σημειώνει: «Ένα χρόνο πριν ξεκινήσαμε μαζί για μια πολιτική νεολαία που δεν αρκείται στα λίγα, αλλά διεκδικεί περισσότερα. Συνεχίζουμε μαζί, για να κερδίσουμε τη μάχη της γενιάς μας».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Κώστα Δέρβου:

Συνεχίζουμε μαζί, για τη μάχη της γενιάς μας

Ένα χρόνο πριν, έγινε μια μεγάλη αλλαγή στην ΟΝΝΕΔ. Με πυξίδα πάντα τις ιδέες μας, αποφασίσαμε τον ρόλο που θέλουμε για το αύριο.

Θέλουμε η ΟΝΝΕΔ να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των νέων, αποκτώντας σχέσεις αμφίδρομης επικοινωνίας μαζί τους. Να τους ακούμε, αλλά και να μας ακούν. Γιατί από μας δεν περιμένουν αόριστα λόγια. Αλλά ουσιαστικές και ρεαλιστικές προτάσεις για συγκεκριμένα ζητήματα. Για αυτό και φέτος δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην πολιτική μας ακαδημία, για την επιμόρφωση των στελεχών μας, αλλά και διοργανώσαμε πλήθος θεματικών εκδηλώσεων.

Οργανώσαμε την καμπάνια “Αύριο” για να συναντήσουμε εκατοντάδες νέους ανά την Ελλάδα, από όλους τους κλάδους. Εκείνους που ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή, μέχρι και αυτούς που ασχολούνται με την έρευνα. Γιατί στόχος μας είναι να βγάλουμε τη γενιά μας επιτέλους στο προσκήνιο. Μια γενιά που δεν συμβιβάζεται με τη μιζέρια, δε μένει στην απάθεια και δεν το βάζει κάτω.

Αυτό ακριβώς ονειρεύομαι και για την ΟΝΝΕΔ. Να μπορεί να εκφράσει την γενιά που θα πρωτοπορήσει για να πάει την Ελλάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει. Να μην βολεύεται με το μέτριο και να κάνει την δική της επανάσταση κόντρα στην αναξιοκρατία, την ισοπέδωση και τα κλειστά συστήματα. Να βγει μπροστά για να περάσει αυτές τις ιδέες στους νέους όλης της χώρας.

Για αυτό και ξεκινήσαμε αλλάζοντας νοσηρές τακτικές του παρελθόντος. Ανοίξαμε την οργάνωση με την καμπάνια “Θα μείνεις αμέτοχος;” και καλέσαμε τους νέους να συμμετέχουν στην αλλαγή που ονειρευόμαστε. Εμμείναμε στην σωστή λειτουργία των Οργάνων μας, την αδιάλειπτη παρουσία μας στα ευρωπαϊκά και διεθνή φόρουμ και αφήσαμε τις πόρτες της Οργάνωσης ανοιχτές για όποιον θέλει να συμμετέχει στον πολιτικό διάλογο.

Ένα χρόνο πριν ξεκινήσαμε μαζί για μια πολιτική νεολαία που δεν αρκείται στα λίγα, αλλά διεκδικεί περισσότερα. Συνεχίζουμε μαζί, για να κερδίσουμε τη μάχη της γενιάς μας.

Copy link
Powered by Social Snap