ΠΑΣΟΚ για την αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής για τα αναδρομικά βουλευτών: Να παραιτηθούν

22/10/17 • 20:13 | UPD 22/10/17 • 20:13

«Είχαμε έγκαιρα ζητήσει να αποσυρθούν οι προσφυγές των πρώην βουλευτών», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή το αποκλειστικό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής για τα αναδρομικά πρώην βουλευτών

«Είχαμε έγκαιρα ζητήσει να αποσυρθούν οι προσφυγές των πρώην βουλευτών», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή το αποκλειστικό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής για τα αναδρομικά πρώην βουλευτών. 
Σύμφωνα με κόμμα, το ζήτημα αυτό στην εποχή της κρίσης, λειτουργεί αρνητικά στην κοινωνία, γι’ αυτό καλούμε και πάλι όσους πρώην βουλευτές έχουν προσφύγει, να παραιτηθούν από τα επιδικασθέντα ποσά.

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με το αίτημα πρώην βουλευτών για τη διεκδίκηση αναδρομικών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είχαμε έγκαιρα ζητήσει να αποσυρθούν οι προσφυγές των πρώην βουλευτών. Το ζήτημα αυτό στην εποχή της κρίσης, λειτουργεί αρνητικά στην κοινωνία. Γι’ αυτό καλούμε και πάλι όσους πρώην βουλευτές έχουν προσφύγει, να παραιτηθούν από τα επιδικασθέντα ποσά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.