Λαζαρίδης: Ο Μητσοτάκης έχει όραμα και σχέδιο που απαντά στα ζητούμενα της νέας γενιάς

21/10/17 • 12:41 | UPD 21/10/17 • 12:41

«Στόχος μας είναι η αναγέννηση της χαμένης ελπίδας».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος ακόμη και αύριο το πρωί να αναλάβει την ευθύνη για τη διακυβέρνηση της χώρας μας. Έχει και όραμα και σχέδιο για την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε να χτίσουμε. Ξέρει, θέλει και μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που καθηλώνουν την οικονομία, παραλύουν το Κράτος και βασανίζουν τους πολίτες».

Αυτό τονίζει ο Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην εφημερίδα «Γνώμη» της Πάτρας.

Αναφερόμενος στο 2ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιείται σήμερα στην Πάτρα και αφορά τους νέους υπογραμμίζει: «Επιλέξαμε μια περιοχή με αυξημένα προβλήματα ανεργίας για τους νέους, αλλά και ιδιαίτερες δυνατότητες προκειμένου να αποδείξουμε ότι ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει όραμα και σχέδιο που απαντά στα ζητούμενα της νέας γενιάς».

«Στόχος μας», σημειώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, «είναι η αναγέννηση της χαμένης ελπίδας. Άμεση προτεραιότητά μας οι περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Και πιστεύω ότι με τον οδικό χάρτη που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την έξοδο από την κρίση, με το σχέδιο για την προσέλκυση επενδύσεων, με τις μεταρρυθμίσεις για την εξυγίανση του κράτους και βέβαια με τη μείωση των φόρων, αλλά και με την πολιτική μας στην Παιδεία μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τονώνοντας, ταυτόχρονα, την ασφάλεια του πολίτη και βελτιώνοντας τη δημόσια Υγεία μπορούμε να κάνουμε πιο άνετη την καθημερινότητα του πολίτη. Μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα φέρουν ευκαιρίες, θα στηρίξουν προσδοκίες, θα αναγεννήσουν τη χαμένη ελπίδα».