ΝΔ: Ο πρωθυπουργός των φόρων επιτείνει τα αδιέξοδα των Ελλήνων

17/10/17 • 13:04 | UPD 17/10/17 • 13:04

Στην ανακοίνωση, όπου ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται ως «πρωθυπουργός των φόρων», επισημαίνεται ακόμη πως στον προϋπολογισμός για το 2018 προβλέπονται νέα μέτρα ύψους 1,9 δισ. ευρώ, που θα κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο δυσβάσταχτη.

Τα αδιέξοδα των Ελλήνων επιτείνονται, όσο η υψηλή φορολογία συνεχίζεται, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, με αφορμή την δημοσιοποίηση των στοιχείων για τους πολίτες που χρωστούν φόρους και εισφορές γιατί αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος της υπερφορολόγησης.

Στην ανακοίνωση,ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται ως «πρωθυπουργός των φόρων» και  επισημαίνεται πως στον προϋπολογισμό για το 2018 προβλέπονται νέα μέτρα ύψους 1,9 δισ. ευρώ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο πρωθυπουργός των φόρων διαβεβαιώνει, μια ακόμη φορά, ότι θα κλείσει εγκαίρως την αξιολόγηση. Την ίδια ώρα οι Έλληνες οφείλουν 125 δισ. ευρώ σε φόρους και εισφορές. Χιλιάδες συνταξιούχοι δεν λαμβάνουν συντάξεις που δικαιούνται. Και στον προϋπολογισμό προβλέπονται νέα μέτρα που θα αφαιρέσουν 1,9 δισ. από τα ελληνικά νοικοκυριά. Όσο η πολιτική της υψηλής φορολογίας συνεχίζεται, τα αδιέξοδα για τους Έλληνες θα επιτείνονται».

Copy link
Powered by Social Snap