Λεβέντης για διεμφυλικούς: Μετανοείτε για να θεραπευτείτε από την εγκεφαλική σας βλάβη

15/10/17 • 11:17 | UPD 15/10/17 • 13:21

Kορυφαίοι ιεράρχες του διεμήνυσαν να μην παραιτηθει λέγοντάς του ότι θα τον βάλουν στην αφάνεια και έτσι θα λείψει από το βήμα της Βουλής.

Παίρνει πίσω την παραίτησή του από βουλευτής ο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Μάλιστα απέδωσε την αλλαγή της στάσης τους στην  Εκκλησία λέγοντας, το πρωί της Κυριακής στο ΣΚΑΪ, ότι κορυφαίοι ιεράρχες του διεμήνυσαν να μην παραιτηθει λέγοντάς του ότι θα τον βάλουν στην αφάνεια και έτσι θα λείψει από το βήμα της Βουλής.

«Ήθελα να ταρακουνήσω το τέλμα, γι’ αυτό είπα ότι θα παραιτηθώ» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Όσον αφορά τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος υπέγραψε το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου ενώ ο ίδιος του είχε ζητήσει να μην το κάνει, ο Βασίλης Λεβέντης είπε με πικρία ότι «περίμενα να με πάρει τουλάχιστον ένα τηλέφωνο γιατί είμαστε φίλοι».

Επιμένοντας στο θέμα της αλλαγής φύλου είπε για το «συνάφι» των διεμφυλικών ότι «είναι σε εγκεφαλική διαστροφή, δεν είναι γεννετήσια βλάβη όπως λένε και αυτό νικιέται με τη μετάνοια» κατηγορώντας, επίσης, τη Νέα Δημοκρατία για βλασφημία επειδή είπε ότι οι διεμφυλικοί είναι εγκλωβισμένοι σε άλλα σώματα από αυτά που βρίσκονται.

Ζήτησε, τέλος, από τον Αλέξη Τσίπρα να μην τον ξανακαλέσει στο τηλέφωνο «ούτε για καλημέρα, εκτός αν σε 10 ημέρες πάρει πίσω αυτό το έκτρωμα (σ.σ. το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου)».