Κόντρα on air Τσιρώνη-Γεωργιάδη: Οι χρήστες να καλλιεργούν – Η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ ο μπάφος [βίντεο]

14/10/17 • 11:42 | UPD 14/10/17 • 12:10

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την νομιμοποίηση της καλλιέργειας βιομηχανικής κάνναβης.

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή με την πρόταση του Γιάννη Τσιρώνη που πρότεινε οι χρήστες κάνναβης να καλλιεργούν μόνοι τους και να πληρώνουν παράβολο, προκειμένου να μην πέφτουν θύματα των εμπόρων.

Ο Υπουργός επανήλθε το Σάββατο και μιλώντας στον ΣΚΑΙ επανέλαβε τη θέση του και τόνισε όμως πως δεν περιέχεται στις άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

«Δεν μιλάμε για την φούντα, μην το ευτελίζουμε, είναι η θέση των οικολόγων Πράσινων για την αποποινικοποίση των ναρκωτικών», είπε ο κύριος Τσιρώνης και τόνισε πως κατά την άποψή του, αν αποποινικοποιηθεί η ιδιόχρηση θα γλιτώσουμε από την μάστιγα των ναρκωτικών.

Επιτέλους οι χρήστες, σε ουσίες που δεν είναι εξαρτησιογόνες να κάνουν ιδιόχρηση και να καλλιεργούν μόνοι τους το χασίς ώστε να μην πέφτουν θύματα εμπόρων, επισήμανε.

Κάπου εκεί οι δημοσιογράφος του επεφύλασσε μια… έκπληξη. Τον Άδωνι Γεωργιάδη! «Σου βρήκα καλλιεργητή«, είπε ο Γιώργος Αυτιάς και στο τηλεοπτικό «κάδρο» προστέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Παρών στην συζήτηση ήταν και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σχολίασε πολύ δεικτικά: «Πολύ ταιριαστό είναι Γιώργο. Ξέρεις ψάχνω εδώ και δυόμισι χρόνια να δω ποια είναι η πρώτη επένδυση που έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Γιατί δεν έχει φέρει καμία. Fraport, αεροδρόμια, Cosco.Όλα είναι του Σαμαρά. Ο μπάφος! Το χασίς. Η πρώτη επένδυση που προδιαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος. Πολύ ταιριαστό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ομολογώ ότι είναι εξαιρετικά ταιριαστό! Πάει πακέτο με την ιδεολογία και την εικόνα αυτής της κυβερνήσεως. Και υπό την έννοια αυτή συμφωνώ».

Copy link
Powered by Social Snap