«Πυρά» Βαρουφάκη: Η κυβέρνηση μου προκαλεί θλίψη, δεν μιλάω με τον Τσίπρα

13/10/17 • 16:56 | UPD 13/10/17 • 17:14

«Δεν έχω καμία επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα και όταν παρακολουθώ αυτή την κυβέρνηση, μου προκαλεί θλίψη» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάνης Βαρουφάκης

«Θλιμμένος» δηλώνει ο Γιάνης Βαρουφάκης με την σημερινή κυβέρνηση και αποκαλύπτει πως δεν έχει πλέον καμία επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν έχω καμία επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα και όταν παρακολουθώ αυτή την κυβέρνηση, μου προκαλεί θλίψη» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του στη Liberation όταν ρωτήθηκε για την Ελλάδα, απάντησε πως «οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης μου φαίνονται φοβισμένοι, αλλοτριωμένοι» και πρόσθεσε: «Μερικές φορές μοιάζουν σαν να διαμαρτύρονται ή να συζητούν». Σε παρατήρηση του δημοσιογράφου πως η κατάσταση στην Ελλάδα πάει καλύτερα, ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε πως αυτό είναι ψέμα. «Και το 2013- 2014 έκαναν λόγο για έξοδο από την οικονομική κρίση».

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε ότι τον βλέπει ως φίλο, όμως δεν προσδοκά πολλά από την πολιτική που προωθεί.