Τα γυρίζει τώρα ο Λεβέντης: Δεν θα παραιτηθώ την Δευτέρα

13/10/17 • 13:15 | UPD 13/10/17 • 13:15

«Δεν ανακοίνωσα ακόμη την παραίτησή μου», είπε ο κ. Λεβέντης

«Περιμένω την απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος έχει προθεσμία 30 ημερών. Δεν είναι η Δευτέρα η τελική ημέρα που θα ληφθεί η απόφασή μου», είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον Realfm 97,8 και στον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.

«Δεν ανακοίνωσα ακόμη την παραίτησή μου», είπε ο κ. Λεβέντης: «Θα συσκεφτώ στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα περιμένω την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αν δεν αναπέμψει το νόμο για την αλλαγή φύλου, όλα είναι ανοιχτά για μένα. Το πιο πιθανό και αυτό που αισθάνομαι στην ψυχή μου είναι ότι δεν μπορώ να μπαίνω σε ένα κοινοβούλιο, το οποίο αισθάνομαι πλέον εχθρικό», διευκρίνισε ο κ. Λεβέντης.

Εξηγώντας τους λόγους που αισθάνεται εχθρικό το Κοινοβούλιο, αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής λέγοντας: «Ο κ. Βούτσης γύρισε και μου είπε ‘καλά τα κάνουμε’ με ένα μίσος με ένα πάθος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αριστεροί παλαιάς κοπής. Πίστευα ότι είναι συνεργάσιμοι. Ότι θα λογικευτεί η Αριστερά. Φαίνεται ότι δίνει μάχη επιβίωσης και προσπαθεί να κόψει ψήφους από το ΚΚΕ και τον Λαφαζάνη».