Παραλήρημα Λεβέντη: Πάω για παραίτηση – Κόβω την καλημέρα στον Παυλόπουλο [βίντεο]

12/10/17 • 09:49 | UPD 12/10/17 • 09:54

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε: «Τη Δευτέρα, έχω μια ομιλία στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει η απειλή εκ μέρους μου, της παραίτησης από βουλευτή».

Οργισμένος και απογοητευμένος και αποφασιμένος ακόμα και να παραιτηθεί από βουλευτής εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε: «Τη Δευτέρα, έχω μια ομιλία στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει η απειλή εκ μέρους μου, της παραίτησης από βουλευτή».

«Γιατί εισηγούμαι επί δύο χρόνια μια συνεργασία διακυβερνητική. Ο Τσίπρας καπρίτσιο, να το πάει μέχρι τέλους, ο Μητσοτάκης «δεν δίνω χέρι», να έρθει αυτός», είπε ακόμα.

Και συνέχισε: «Με αγνοούν. Εγώ δεν μπήκα στη Βουλή για να παίρνω μισθό. Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη θα πάρω τις αποφάσεις μου. Εγώ πάω για παραίτηση από αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Δεν θέλω να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Κι αν ο Παυλόπουλος υπογράψει το νομοσχέδιο του Τσίπρα, από σήμερα ούτε την καλημέρα μου δεν έχει».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ήταν καλεσμένος εχθές στην εκπομπή SBC Life  με την Ηρώ Ράντου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου.

Ερωτηθείς για την γνώμη του και το νομοσχέδιο ο ίδιος ανέφερε πως: «είναι αφύσικο και ανώμαλο» ενώ όπως τόνισε στην συνέχεια «ένα παιδί στην ηλικία των 15 πρέπει να πατάξει τα πάθη του. Είναι εγκεφαλική διαστροφή αυτό που έχει», ενώ λέει επίσης πως: «αν αρχίσουμε και επισημοποιήσουμε τις σεξουαλικές ανωμαλίες, τότε  θα πρέπει να πρέπει να επισημοποιήσουμε και πολλά άλλα, όπως η παιδεραστία», για να λάβει την οργισμένη απάντηση της δημοσιογράφου που του είπε πως η παιδοφιλία είναι έγκλημα.Ο Βασίλης Λεβέντης συμφώνησε αλλά ανέφερε πως « είναι έγκλημα, αλλά αν το παιδί συμφωνήσει είναι ικανοποιητικό; Ότι γίνεται με συναίνεση και είναι αφύσικο και ανώμαλο θα το εγκρίνετε;».

 

 

Copy link
Powered by Social Snap