Απίστευτη δήλωση Λεβέντη για την ταυτότητα φύλου: Είναι εγκεφαλική διαστροφή [βίντεο]

11/10/17 • 21:47 | UPD 11/10/17 • 23:03

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ήταν καλεσμένος στην εκπομπή SBC Life  με την Ηρώ Ράντου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου. 

Επιμένει στην στάση του ο Βασίλης Λεβέντης για το νομοσχέδιο της ταυτότητας φύλου. Ο ίδιος μίλησε με σκληρές εκφράσεις όπως ανωμαλία, αρρώστια και εγκεφαλική διαστροφή.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ήταν καλεσμένος στην εκπομπή SBC Life  με την Ηρώ Ράντου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου. Ερωτηθείς για την γνώμη του και το νομοσχέδιο ο ίδιος ανέφερε πως: «είναι αφύσικο και ανώμαλο» ενώ όπως τόνισε στην συνέχεια «ένα παιδί στην ηλικία των 15 πρέπει να πατάξει τα πάθη του. Είναι εγκεφαλική διαστροφή αυτό που έχει», ενώ λέει επίσης πως: «αν αρχίσουμε και επισημοποιήσουμε τις σεξουαλικές ανωμαλίες, τότε  θα πρέπει να πρέπει να επισημοποιήσουμε και πολλά άλλα, όπως η παιδεραστία», για να λάβει την οργισμένη απάντηση της δημοσιογράφου που του είπε πως η παιδοφιλία είναι έγκλημα. Ο Βασίλης Λεβέντης συμφώνησε αλλά ανέφερε πως « είναι έγκλημα, αλλά αν το παιδί συμφωνήσει είναι ικανοποιητικό; Ότι γίνεται με συναίνεση και είναι αφύσικο και ανώμαλο θα το εγκρίνετε;».

Όσων αφορά για την γνώμη του για τον Αλέξη Τσίπρα ο ίδιος τον χαρακτήρισε ψεύτη και ανίκανο πρωθυπουργό.

 

Copy link
Powered by Social Snap