Γεωργιάδης: Μόνο χαρά μου δίνει η αντικατάστασή μου από τον Κικίλια

09/10/17 • 16:38 | UPD 09/10/17 • 16:38

Μετά από αυτό τον «ανασχηματισμό» ο Άδωνις Γεωργιάδης θα κατέχει μόνο το αξίωμα του αντιπροέδρου και καμία άλλη αρμοδιότητα.

«Μόνον χαρά μου δίνει η αντικατάστασή μου στον Τομέα Αμύνης από τον @Vkikilias στον οποίο εύχομαι Καλή Επιτυχία!». Με αυτό το σύντομα σχόλιο στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης «απάντησε» στα περί απώλειας του τομέα Άμυνας του οποίου ήταν τομεάρχης παράλληλα με την ιδιότητά του ως αντιπρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Μετά από αυτό τον «ανασχηματισμό» ο Άδωνις Γεωργιάδης θα κατέχει μόνο το αξίωμα του αντιπροέδρου και καμία άλλη αρμοδιότητα.

Οι νέοι τομεάρχες θα αναλάβουν και επίσημα τις θέσεις τους την ερχόμενη Παρασκευή. Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, νέα Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη με Αναπληρωτές την κυρία Σοφία Ζαχαράκη, τον κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον κ. Νίκο Ρωμανό και τον κ. Σπύρο Σταυρίδη.

Διευθυντής Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, ενώ παραμένει Αναπληρώτρια Διευθύντρια η κυρία Κύρα Κάπη. Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης.

Ο μέχρι τώρα Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ενώ ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Τα νέα τους καθήκοντα θα τα αναλάβουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017».

Copy link
Powered by Social Snap