Χατζηδάκης στον Ελεύθερο Τύπο: Ξεφεύγουμε από τα όρια των κομματικών εκδηλώσεων

02/10/17 • 16:17 | UPD 02/10/17 • 16:17

Οπως λέει χαρακτηριστικά, «το πρώτο βήμα για να αλλάξουμε τη χώρα είναι να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι και οι εκδηλώσεις αυτές είναι ένα βήμα στην προσπάθεια δημιουργικής ανανέωσης της Ν.Δ.». #Πολιτική #Ελλάδα #ΕΤ

«Στόχος μας είναι να ξεφύγουμε από τα όρια των γνωστών κομματικών εκδηλώσεων όλων των ελληνικών κομμάτων και να ανοίξουμε τις πόρτες και τα παράθυρα της Ν.Δ.», τονίζει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Αρχών και Θέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, σε δήλωσή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Οπως λέει χαρακτηριστικά, «το πρώτο βήμα για να αλλάξουμε τη χώρα είναι να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι και οι εκδηλώσεις αυτές είναι ένα βήμα στην προσπάθεια δημιουργικής ανανέωσης της Ν.Δ.».

Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής: «Στόχος μας, με το Συνέδριο Αρχών και Θέσεων που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο, είναι να ξεφύγουμε από τα όρια των γνωστών κομματικών εκδηλώσεων όλων των ελληνικών κομμάτων και να ανοίξουμε τις πόρτες και τα παράθυρα της Ν.Δ. Να μιλήσουμε για τις ανάγκες και τις ανησυχίες των νέων, των εργαζομένων, των ανέργων, των κοινωνικά αδύναμων και, πρωτίστως, για την ανάγκη να περάσουμε από την Ελλάδα των επιδομάτων, που δεν μας αρκεί, στην Ελλάδα των ευκαιριών για όλους. Στο διάλογο αυτό θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, Ελληνες της αγοράς, της εργασίας, του πανεπιστημίου και του πολιτισμού. Ομιλητές που ίσως θα μιλήσουν για πρώτη φορά σε συνέδριο της Ν.Δ., οι οποίοι θα ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις με πολίτες που βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με προβλήματα όπως η ανεργία, η υπερφορολόγηση, η γραφειοκρατία, το μεταναστευτικό, η εγκληματικότητα και η ρύπανση του περιβάλλοντος.

Με την Οργανωτική Επιτροπή, της οποίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου ανέθεσε την προεδρία, δουλεύουμε σκληρά ώστε, αξιοποιώντας και τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας, να προσφέρουμε στους πολίτες μια διαδραστική εμπειρία, που θα περιλαμβάνει livestreaming μετάδοση, ερωτηματολόγια για κάθε προσυνέδριο και μια σύγχρονη διαδικασία ζωντανής (και ηλεκτρονικής) συζήτησης. Το πρώτο βήμα για να αλλάξουμε τη χώρα είναι να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι και οι εκδηλώσεις αυτές είναι ένα βήμα στην προσπάθεια δημιουργικής ανανέωσης της Ν.Δ.».

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής