ΝΔ για τα «δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ»: Ο Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα

20/09/17 • 17:34 | UPD 20/09/17 • 17:35

«Οι εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 δεν έκλεισαν τον κύκλο των ψεμάτων, αλλά άνοιξαν ένα νέο» #ΝΔ #ΣΥΡΙΖΑ #Πολιτική #ΕΤ

«Ματαιοπονεί ο κ. Τσίπρας, όταν προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι η πολιτική του άνοδος στηρίχθηκε στο ψέμα και στην εξαπάτηση των πολιτών» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015, από τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε νικητής.

Και αναφέρει η ΝΔ: «Οι εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 δεν έκλεισαν τον κύκλο των ψεμάτων, αλλά άνοιξαν ένα νέο. Το «όχι νέα μέτρα» έγινε η μεγαλύτερη φοροεπιδρομή στην ελληνική ιστορία. Οι υποσχέσεις για «δίκαιη ανάπτυξη» έμειναν κούφια συνθήματα, καθώς η πολιτική της κυβέρνησης έκανε τους φτωχούς, φτωχότερους».

«Το παλαιό μεγάλο ψέμα για σκίσιμο των Μνημονίων διαδέχθηκε το νέο για δήθεν έξοδο από αυτά, καθώς η κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει το τέταρτο Μνημόνιο με σκληρά μέτρα λιτότητας έως το 2022. Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα. Οι πολίτες έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και καταλήγει με το εξής υστερόγραφο: «Το ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε, ειδικά σήμερα, να πει ότι «είναι στο νερό και κολυμπάει» δεν ξέρουμε αν είναι προϊόν θράσους ή σύγχυσης… Μπορεί άραγε να κατέβει μια βόλτα στις ακτές του Σαρωνικού να δει τα κατορθώματα της κυβέρνησής του;».

Διαβάστε επίσης: 

Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ: Τι και πόσα έταξε ο Τσίπρας που δεν έγιναν