Αδωνις για Κουρουμπλή: Για να παραιτηθεί πρέπει το μαζούτ να πάει στην Ακρόπολη;

20/09/17 • 10:46 | UPD 20/09/17 • 10:46

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ άσκησε δριμεία κριτική στους χειρισμούς του υπουργού Ναυτιλίας #Γεωργιάδης #Κουρουμπλής #ΕΤ

Επίθεση στον Παναγιώτη Κουρουμπλή εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης καλώντας τον μάλιστα να παραιτηθεί.

«Τι πρέπει να γίνει για να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής, να πάει το μαζούτ στην Ακρόπολη;», σχολίασε ο χαρακτηριστικά μιλώντας στον «realfm», για την ρύπανση του Σαρωνικού από το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου στη Σαλαμίνα.

«Εάν δεν παραιτείται ένας υπουργός στην Ελλάδα και μετά από όλα αυτά, μπορείτε να μου πείτε πότε παραιτείται ένας υπουργός για να το καταλάβω; Τι πρέπει να γίνει για να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής; Να πάει το μαζούτ στην Ακρόπολη; Να μπει το μαζούτ στο κοινοβούλιο; Ποιο είναι το όριο που ο Κουρουμπλής φεύγει;», είπε, χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ άσκησε δριμεία κριτική στους χειρισμούς του υπουργού Ναυτιλίας, επισημαίνοντας «ενώ είχαμε το σκάφος της EMSA, το αντιρρυπαντικό, στο Αιγαίο αντί να το φωνάξουν από την Κυριακή, άντε από τη Δευτέρα, το φώναξαν την Τετάρτη. Αυτό είναι καθαρή ευθύνη του υπουργού. Γιατί ο υπουργός περίμενε 3 – 4 ημέρες για να καλέσει ένα καράβι που ήταν δίπλα, το καλύτερο αντιρρυπαντικό καράβι που έχει η Ευρωπαϊκή Ένωση; Για ποιο λόγο άργησε; Γιατί είχε υποτιμήσει το ναυάγιο. Ότι είχε υποτιμήσει το ναυάγιο αποδεικνύεται από τις αλλεπάλληλες συνεντεύξεις του, όπου έλεγε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροής, ενώ η διαρροή πλησίαζε στην ακτή».

Copy link
Powered by Social Snap