Κικίλιας: Χυδαία επιχείρηση διχασμού από μια κυβέρνηση σε αποδρομή

22/08/17 • 13:34 | UPD 22/08/17 • 13:35

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αυγή.

«Πρόκειται για μια χυδαία επιχείρηση διχασμού της ελληνικής κοινωνίας την οποία επιχειρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία βρίσκεται σε αποδρομή», σημείωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, αναφορικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αυγή, συμπληρώνοντας ότι «η πραγματικότητα για τους Έλληνες είναι δυστυχώς αδυσώπητη και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει: τη σκληρή υπερφορόλογηση, τις νέες εισφορές, τον ΕΝΦΙΑ, τις περικοπές συντάξεων, τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα σύγχρονος πολιτικός αρχηγός βαθιά δημοκράτης, που μπορεί να μιλάει σε όλους τους Έλληνες χωρίς διαχωριστικές γραμμές αυτό ενοχλεί πολύ» είπε ο ο κ. Κικίλιας.

Διαβάστε: «Το 2ο ξέπλυμα του ναζισμού» – Το πρωτοσέλιδο της Αυγής και η οργισμένη απάντηση της ΝΔ

«Υπάρχει κανείς», συνέχισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ «σε αυτή τη χώρα που να πιστεύει ότι ο ναζισμός, που πληρώσαμε ακριβά ως Έλληνες, δεν είναι σκοτεινή περίοδος; Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι ο σταλινισμός δεν είναι νοσηρό φαινόμενο;». «Η ανακοίνωση της ΝΔ, ήταν πολύ ισορροπημένη και ξεκάθαρη», υπογράμμισε Βασίλης Κικίλιας.

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της Αυγής:

mitsotakis-1300 «Το 2ο ξέπλυμα του ναζισμού» - Το πρωτοσέλιδο της Αυγής και η οργισμένη απάντηση της ΝΔ

Δημοφιλή