Επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Πάτε τη χώρα στο πουθενά

03/08/17 • 16:19 | UPD 03/08/17 • 16:20

Παρέμβαση στη Βουλή έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπολύοντας επίθεση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα καυτηριάζοντας αρχικά την απουσία από την αίθουσα. Στη συνέχεια ο αρχηγός της ΝΔ μίλησε για μια κυβέρνηση που «ασχημονεί και προσβάλει την κοινωνία» με αφορμή το Προεδρικό Διάταγμα για τους σημαιοφόρους.

«Δεν πάτε τη χώρα μόνο πίσω, την πάτε στο πουθενά. Την πάτε για την ακρίβεια εκεί που δεν υπάρχουν κίνητρα για να γίνει καλύτερος, εκεί που η προσπάθεια απαξιώνεται» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Το ότι σας ενοχλούν οι καλοί μαθητές το είδαμε από την αρχή όταν ο τότε υπ. Παιδείας είχε ανοίξει μέτωπο με την αριστεία» συνέχισε σε υψηλούς τόνους για το θέμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Έχετε βάλει αντίπαλο σας την Ελλάδα του καλύτερου» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας στην επιχειρηματολογία της κυβέρνησης ότι η σημαία στους σημαιοφόρους «προσφέρεται ως επιβράβευση και όχι ως κίνητρο»

Κλείνοντας ο κ.Μητσοτάκης επιτέθηκε και στους Ανεξάρτητου Ελληνες. «Οι ΑΝΕΛ τι λένε για όλα αυτά; Βάζετε την καρέκλα πάνω από το φιλότιμο; Που είναι ο κ. Καμμένος να μας πει τη γνώμη του αν συμφωνεί με τα ωραία που κάνετε;».

Δημοφιλή