Στα «χαρακώματα» Πάγκαλος – Καμμένος με βαρείς χαρακτηρισμούς

01/08/17 • 22:16 | UPD 01/08/17 • 22:31

Ενας νέος γύρος της κόντρας μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Θόδωρου Πάγκάλου έχει ξεσπάσει με τους χαρακτηρισμούς να είναι βαρείς…

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ Fm και ανέφερε πως η συμμετοχή του στρατού στις επιχειρήσεις κατάσβεσης των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές της χώρας ήταν… μηδαμινή.

«Ο στρατός του Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί…Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό…Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» τόνισε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Πάγκαλος!

«Τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση…ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού» συμπλήρωσε επίσης.

Επίθεση από Καμμένο

Ο υπουργός Άμυνας, δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση αυτή του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και αυτό έγινε μέσω μιας αιχμηρότατης ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Πάνος Καμμένος ανήρτησε συγκεκριμένα με εμφανή διάθεση ειρωνείας μία φωτογραφία που δείχνει τον Θεόδωρο Πάγκαλο να φορά ένα κόκκινο μπουρνούζι και την συνόδεψε με το εξής μήνυμα: «Ο Πάγκαλος που ήθελε τις Σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος και θεωρούσε τους στρατιωτικούς αντιπαραγωγικούς να μην πιάνει στο στόμα του τις ΕΔ».

Δημοφιλή