Από κοντά και ο Κόναν Ο' Μπράιαν

Στίβεν Κολμπέρτ και Τζίμι Φάλον απαντούν στον Τραμπ [βίντεο]

27/06/18 • 21:31 | UPD 27/06/18 • 21:31

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε 3 ανθρώπους με μεγαλύτερη επίδραση, ευφυΐα και ηθική από εκείνον. Στίβεν Κολμπέρ, Τζίμι Φάλον και Κόναν Ο' Μπράιαν ενώθηκαν εναντίον του.

Αυτό κι αν είναι είδηση. Τρεις τηλεοπτικοί αντίπαλοι, τρεις παρουσιαστές που μάχονται για να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλο, ενώθηκαν για να απαντήσουν στους χαρακτηρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι τους. Στίβεν Κολμπέρ, Τζίμι Φάλον και Κόναν Ο’ Μπράιαν έκαναν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Την «αγάπη» του Τραμπ για τον Κολμπέρ και τον Ο’ Μπράιαν την ξέραμε. Αυτό που δεν περιμέναμε είναι να επιτεθεί και στον Τζίμι Φάλον. Τον μοναδικό παρουσιαστή που τον φιλοξένησε στην εκπομπή του στην προεκλογική εκστρατεία και μάλιστα ο Τραμπ τον είχε αφήσει να αγγίξει τα μαλλιά του.

Αυτή την κίνηση μετάνιωσε ο Τζίμι Φάλον και το είπε δημόσια. Ο Τραμπ τον χαρακτήρισε μέσω Twitter «Lost Soul», δηλαδή χαμένη ψυχή, αποκάλεσε και τον Στίβεν Κολμπέρ «Lowlife» και είχε ανάψει τη σπίθα που χρειαζόταν. Για την έναρξη του Late Night Show του, ο Κολμπέρ προσέγγισε τον Φάλον και τον Κόναν για να φτιάξουν ένα βίντεο-απάντηση στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, που μάλλον δεν έχει με τι άλλο να ασχοληθεί. Λογικό. Άλλωστε δεν έχει και καμία θέση ευθύνης.