«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μιλά για Δημοκρατία στην Ελλάδα!»: Οι απίστευτες απαντήσεις πολιτών που δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει [βίντεο]

28/12/16 • 14:46 | UPD 28/12/16 • 14:46

Καμία απολύτως σχέση με την επικαιρότητα φαίνεται πως έχουν απλοί πολίτες που δεν έχουν ούτε τις στοιχειώδεις γνώσεις.

Η εκπομπή Ότι να ‘ναι βγήκε στους δρόμους και έκανε σε απλούς πολίτες πολύ απλές ερωτήσεις για θέματα επικαιρότητας. Αν δει κάποιος το βίντεο θα χάσει την… ελπίδα του για τους κατοίκους αυτής της χώρας αφού υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξεχωρίζουν την Αγγλία από το Ηνωμένο Βασίλειο. Και σαν να μην φθάνει το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνουν τι τους ρωτάει ο ρεπόρτερ, αντί να ζητήσουν διευκρινήσεις, παίρνουν το ρίσκο και απαντούν και μάλιστα με σοβαρό ύφος!

«Πως θα επηρεαστούν οι γυναίκες της Αμερικής μετά από την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον;» ρωτάει ο ρεπόρτερ του Ότι να ‘ναι για να δώσει την απίστευτη απάντηση ο κύριος που έχει απέναντι του: «θα τις επηρεάσει πάρα πολύ!».

«Η Βρετανία ψήφισε υπέρ του Brexit και αντίθετα το Ηνωμένο Βασίλειο επέλεξε την παραμονή του στην Ένωση, πιστεύεται ότι αυτό θα επηρεάσει την σχέση των δυο χωρών;» ρωτάει ο ρεπόρτερ και η κοπέλα απαντά «προφανώς!».

Μία κοπέλα πιστεύει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα χαρίσει την Κριμαία στην Ουκρανία «επειδή έχει έναν σκοπό» ενώ η επόμενη βλέπει… τους νεκρούς-ζωντανούς αφού θεωρεί ότι ο Φιντέλ Κάστρο θα κυβερνήσει σίγουρα για τα επόμενα πέντε με έξι χρόνια.

Μία γυναίκα είπε πως δεν έχει λόγια αναφορικά με τα συναισθήματα που βίωσε μόλις έμαθε ότι ο πρώτος Ρώσος κοσμοναύτης πάτησε το πόδι του στον πλανήτη Άρη: «ωραίο θα ήταν να ήμουν στη θέση μου».

Μάλιστα, μια ηλικιωμένη δεν έχει την δυνατότητα να πάει στη συναυλία του… νεκρού Λέοναρντ Κοέν αλλά θα πάνε τα παιδιά της! Τελευταίο «κρούσμα» μία γυναίκα που απάντησε στην ερώτηση «Πριν από δύο εβδομάδες επισκέφτηκε τη χώρα μας ο πρώτος βορειοκορεάτης ηγέτης, ο Κιμ Γιονγκ Ουν. Πως σας φάνηκε η ομιλία του για την δημοκρατία στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», λέγοντας με… πάθος πως η ομιλία ήταν πολύ ωραία: «νομίζω είναι ένας άνθρωπος που έρχεται κοντά σε μας».