Ο Τζον Μάλκοβιτς θα υποδυθεί τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

05/06/18 • 17:18 | UPD 05/06/18 • 17:18

Έχουν περάσει εννιά μήνες από την ημέρα που ξέσπασε το μεγάλο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ, με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν να είναι το όνομα που τάραξε με τις πράξεις του την παγκόσμια κοινότητα της σόουμπιζ. Πριν προλάβει να κάτσει η σκόνη, ο Τζον Μάλκοβιτς ετοιμάζεται να τον υποδυθεί.

Έχουν περάσει εννιά μήνες από την ημέρα που ξέσπασε το μεγάλο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ, με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν να είναι το όνομα που τάραξε με τις πράξεις του την παγκόσμια κοινότητα της σόουμπιζ. Πριν προλάβει να κάτσει η σκόνη, ο Τζον Μάλκοβιτς ετοιμάζεται να τον υποδυθεί σε μια προβοκατόρικη παράσταση.

Πρόκειται για μια παράσταση που θα ανέβει σε θέατρο του Λονδίνου την επόμενη χρονιά και θα φέρει τον τίτλο Harvey Weinstein. Ο Ντέιβιντ Μάμετ είναι ο άνθρωπος που το εμπνεύστηκε και το υπογράφει και ο Τζον Μάλκοβιτς θα επιχειρήσει να μας δείξει και πάλι το μεγάλο του υποκριτικό ταλέντο.

Για την υπόθεση του δράματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές πολλές λεπτομέρειες. Το έργο είναι πολύ διασκεδαστικό και φρικτό ταυτόχρονα, είπε ο Τζον Μάλκοβιτς σε δηλώσεις του στο Φεστιβάλ Θεάτρου του Ρουρ, στη Ρεκλινγκχάουζεν. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα προκαλέσει πόλωση» ανέφερε.

Νωρίτερα φέτος, ο θρυλικός θεατρικός συγγραφέας Ντέιβιντ Μάμετ αποκάλυψε ότι γράφει ένα βιογραφικό κομμάτι που ακολουθεί την πτώση του Γουάινστιν. Ο Μάμετ δεν αποκάλυψε ποιος θα αναλάμβανε τον πολύπλοκο πρωταγωνιστικό ρόλο στο θεατρικό με τίτλο «Bitter Wheat». Ωστόσο, δήλωσε ότι «ένας διάσημος θεατρικός ηθοποιός της σκηνής του Σικάγο που πρωταγωνιστεί σε ταινίες ενδιαφέρθηκε να συμμετάσχει».

Απ΄αυτά που αναμένεται να γίνουν αργότερα γνωστά, αφορούν στον ίδιο τον τίτλο. Αν δηλαδή περιγράφει μια παράσταση που μιλάει για τον Γουάινστιν ως προσωπικότητα ή ως εξέχον σύμβολο μιας συγκεκριμένης φιλοσοφίας στο Χόλιγουντ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ