Αθήνα Καιρός

Γυναίκα ήταν καταζητούμενη εδώ και 21 χρόνια γιατί δεν επέστρεψε ποτέ μια βιντεοκασέτα

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
5 λεπτά
Γυναίκα ήταν καταζητούμενη εδώ και 21 χρόνια γιατί δεν επέστρεψε ποτέ μια βιντεοκασέτα

Κάτοικος της Οκλαχόμα που θέλησε να αλλάξει μετά το γάμο της τα χαρτιά της στο Τέξας, ανακάλυψε πως διωκόταν στην παλιά της Πολιτεία εξαιτίας μιας...βιντεοκασέτας.

«Πήγα για να αλλάξω το επώνυμό μου στο δίπλωμα οδήγησής μου. Λόγω του κορωνοϊού χρειάζεται ραντεβού για αυτά τα πράγματα», είπε η γυναίκα, ονόματι Κάρον ΜακΜπράιντ, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Fox 25.

«Για να κλείσω ραντεβού, έστειλα ένα e-mail στην υπηρεσία και αυτοί μου απάντησαν, λέγοντάς μου ότι εκκρεμούσε μια υπόθεσή μου στην Οκλαχόμα και ότι θα έπρεπε να πάρω τηλέφωνο έναν αριθμό που μου έδιναν», συνεχίζει.

«Κάλεσα το νούμερο και μου απάντησαν από την Εισαγγελία της Κομητείας Κλίβελαντ. Η γυναίκα που μου μίλησε μου είπε πως ήμουν καταζητούμενη για κακουργηματική υπεξαίρεση. Κόντεψα να πάθω ανακοπή», εξομολογείται η γυναίκα.

Όπως της εξήγησε η βοηθός εισαγγελέα, κατά της ΜακΜπράιντ υπήρχαν ντοκουμέντα που αποδείκνυαν πως η γυναίκα είχε νοικιάσει το 1999 μια βιντεοκασέτα της ταινίας «Σαμπρίνα η μικρή μάγισσα», χωρίς να την επιστρέψει.

«Όταν μου το είπε αυτό, της ζήτησα να το επαναλάβει. Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Τελικά, μόνο πλάκα δεν έκανε», είπε η ΜακΜπράιντ.

Η ΜακΜπράιντ δήλωσε πως δεν θυμάται καν να νοικιάζει την ταινία.

«Συγκατοικούσα με έναν νεαρό πριν καμιά εικοσαριά χρόνια, ο οποίος είχε δύο κόρες, 8 και 11 ετών. Υποθέτω πως αυτός είχε νοικιάσει τη βιντεοκασέτα στο όνομά μου. Εγώ δεν την έχω δει, σίγουρα. Δεν είναι του γούστου μου. Όμως, να που καταζητούμαι τώρα, εξαιτίας της», είπε.

Όπως δείχνουν τα έγγραφα-καταπέλτης, η βιντεοκασέτα είχε νοικιαστεί από ένα βίντεο κλαμπ της Οκλαχόμα, το «Movie Place», το οποίο πλέον έχει κλείσει.

Ο δικηγόρος Εντ Μπλάου, της δικηγορικής εταιρείας Μπλάου, δήλωσε στο Fox 25 ότι, παρόλο που το κατάστημα έκλεισε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον πρακτικά κάποιο «θύμα» στην υπόθεση, η Κομητεία Κλίβελαντ μπορεί να την «κυνηγήσει» περαιτέρω, καθώς έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες και έχει εκδοθεί ένταλμα κατά της ΜακΜπράιντ.

Η ΜακΜπράιντ, όπως όλα δείχνουν, θα δηλώνει «αθώα» μέχρι τέλους.

«Πραγματικά, δεν προσπάθησα να εξαπατήσω κανέναν για χάρη της “Σαμπρίνας της μικρής μάγισσας”. Το ορκίζομαι», ήταν τα τελευταία της λόγια στον αέρα.

ΠΗΓΗ: New York Post 

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]