Άγριο ξύλο σε γάμο στο Τορόντο: Ο πρώην μοίραζε ροζ φωτογραφίες της νύφης [βίντεο]

24/12/16 • 19:21 | UPD 24/12/16 • 19:21

Η αίθουσα πολυτελής, ο στολισμός τέλειος, το catering άψογο. Όλα έδειχναν ότι η γαμήλια δεξίωση θα είχε επιτυχία. Όμως ένας απρόσκλητος καλεσμένος θα χαλούσε την γιορτή.


Ηταν η αιτία που μετατράπηκε σε ρινγκ μια γαμήλια δεξίωση στο Τορόντο του Καναδά, με τους καλεσμένους να ανταλλάζουν μπουνιές και κλωτσιές και να εκτοξεύουν καρέκλες ο ένας στον άλλον, και το βίντεο από τις «εχθροπραξίες» να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, το κλιπ δημοσιεύτηκε στο Twitter στις 22 Δεκεμβρίου και έκτοτε έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views.

Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς τραβήχτηκε, πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι η αιτία του τεράστιου καυγά ήταν η σατανική ιδέα του πρώην της νύφης να εμφανιστεί στη γαμήλια δεξίωση και να εκδικηθεί την καλή του, μοιράζοντας στα τραπέζια των καλεσμένων φωτογραφίες που την έδειχναν να εκτελεί γυμνή μια ερωτική πράξη πάνω του.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλα τοπικά μέσα, πίσω από τον καυγά βρισκόταν η μακροχρόνια έχθρα των οικογενειών του γαμπρού και της νύφης, κάτι σαν σύγχρονη έκδοση του «Ρωμαίου και της Ιουλιέτας» που έληξε με… μώλωπες και για τις δύο πλευρές.

Copy link
Powered by Social Snap