Απίστευτα βίντεο από την… σαρδελοποίηση στο μετρό του Τόκιο

16/12/16 • 17:47 | UPD 16/12/16 • 17:47

Τρομερές είναι οι εικόνες που καταγράφονται στο μετρό του Τόκιο, όπου δίχως υπερβολή οι άνθρωποι σαρδελοποιούνται…

Είναι μάλιστα γνωστό ότι, λόγω της καθημερινής πολυκοσμίας, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας εκεί έχουν στα καθήκοντά τους την… αρμοδιότητα να σπρώχνουν τους επιβάτες μέσα στο βαγόνι ώστε να χωρέσουν όλοι και να κλείσουν με ασφάλεια οι πόρτες. Τις τελευταίες ώρες όμως έχουν έρθει στη δημοσιότητα δύο βίντεο, που πραγματικά ξεπερνούν την δική μας φαντασία σχετικά με αυτό που για τον λαό της Άπω Ανατολής, είναι απλά… «Δευτέρα».

Στο πρώτο βίντεο, ένας άντρας φαίνεται να στέκεται ατάραχος στο… όριο της πόρτας του βαγονιού στο μετρό του Τόκιο. Μάλιστα καθώς όσοι προσπαθούν να μπουν στα ενδότερα περνούν και τον σπρώχνουν ελαφρώς, εκείνος ατάραχος διαβάζει το κινητό του. Μέχρι που έρχεται η ώρα οι πόρτες να κλείσουν: Χωρίς να αλλάξει καν την έκφραση του προσώπου του, ο κύριος απλά περιμένει. Τι περιμένει; Τους αρμοδίους να εκτελέσουν το καθήκον τους και να… τον σπρώξουν μέσα για να χωρέσει! Και μάλιστα όχι μόνον αυτόν, αλλά και τον ογκώδη χαρτοφύλακά του… Εννοείται πως τελικά το κατορθώνουν – είναι η δουλειά τους!

Στο δεύτερο βίντεο, σε ένα ακόμα πιο γεμάτο τρένο – αν είναι αυτό δυνατόν – οι υπάλληλοι είναι σαφώς πιο χαλαροί: Το πρόβλημά τους είναι ένας μικρός χαρτοφύλακας, φυσικά και θα χωρέσει…