Έβγαλε 1.000.0000 δολάρια σε ένα 24ωρο χάρη σε μια μεγαλειώδη ιδέα!

18/11/16 • 17:49 | UPD 18/11/16 • 17:49

Αναμφίβολα έχετε ακούσει ουκ ολίγες φορές την περίφημη φράση «δεν θέλει κόπο, τρόπο». Και σίγουρα κάποια στιγμή στο άκουσμά της έχετε εκνευριστεί, κυρίως γιατί έχει μέσα της πολλή αλήθεια!

Και αυτή η είδηση έρχεται να ενισχύσει αυτή την άποψη (και είναι επίσης πολύ πιθανό να σας εκνευρίσει).

Ενώ κάποιοι εξ ημών λοιπόν δουλεύουμε για 20 με 30 ευρώ «καθαρά» την ημέρα, μια γυναίκα μέσα ένα μόλις 24ωρο κατάφερε να βγάλει 1 εκατ δολάριο και μάλιστα χωρίς να διαπράξει κανένα αξιόποινο αδίκημα. Πως το έκανε; Πολύ απλά είχε μια απλή όσο και πιασάρικη ιδέα και έκανε τη σωστή κίνηση τη σωστή στιγμή.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην φαρμακοποιό Danielle Di Pilla, η οποία έφτιαξε ένα σαπούνι από φρέσκο γάλα κατσίκας για να βοηθήσει πελάτες της που παρουσιάζουν δερματικά προβλήματα και κυρίως εκζέματα.

gs

Και το θαύμα του 1εκατ δολαρίων έγινε όταν μέσα σε μία μόλις ημέρα πούλησε 350.000 πλάκες σαπουνιού στην Κίνα…

Η φαρμακοποιός φρόντισε να αποκτήσει πρόσβαση στην κινεζική αγορά μέσω μιας αλυσίδας προϊόντων στην Αυστραλία όπου ζει και φρόντισε να διαθέσει τα σαπούνια της την Ημέρα των Singles (Singles Day) μια ανεπίσημη αργία στην Κίνα που είναι συνδεδεμένη με τα διαδικτυακά ψώνια – και είναι ένα από τα κατορθώματα της Alibaba.

Σήμερα η Pilla απασχολεί 12 υπαλλήλους και έχει λανσάρει 40 ακόμη προϊόντα τα οποία, μεταξύ άλλων, διατίθεται και στην ιστοσελίδα The Goat Skin Care

Για την ιστορία το συγκεκριμένο σαπούνι, διατίθεται οn line για 3,6 δολάρια.