Απίστευτο: Με τα 20 iphone που τις χάρισαν της σύντροφοί της αγόρασε σπίτι

29/10/16 • 16:37 | UPD 29/10/16 • 16:37

Με τη μέθοδο της εξαπάτησης κατάφερε μια γυναίκα να αγοράσει ένα σπίτι. Η ιστορία που πρώτο έβγαλε στο φως το BBC αναφέρεται στην γυναίκα με το όνομα «Xiaoli», η οποία κατάφερε να πείσει 20 συντρόφους της να της αγοράσουν από ένα iphone ο καθένας.

Η γυναίκα συγκέντρωσε 15.500 ευρώ. Η «Xiaoli» συγκέντρωσε τα 20 iphone και τα πούλησε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας Hui Shou Bao.

Συνάδελφοί της από το γραφείο που εργάζεται αναρωτιούνται πώς αισθάνονται οι 20 σύντροφοι που εξαπατήθηκαν. Η Xiaoli κατάγεται από φτωχή οικογένεια. Η μητέρα της είναι νοικοκυρά και ο πατέρας της μετανάστη. Η Xiaoli είναι η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας.

«Οι γονείς της μεγαλώνουν και ήθελε να τους προσφέρει μια ασφάλεια με το σπίτι. Αλλά είναι απίστευτη η μέθοδος που χρησιμοποίησε για να πετύχει το σκοπό της», έγραψε συνάδελφός της στα social media.

Πολλοί ήταν αυτοί που την κατέκριναν για την πράξη της ενώ άλλοι βρήκαν την πράξη της πολύ έξυπνη. Η νεαρή γυναίκα είχε ανεβάσει hashtag με το μήνυμα «20 mobiles for a house» (δηλ. 20 κινητά για ένα σπίτι) το οποίο συγκέντρωσε 13 εκατομμύρια posts.

Πολλοί αμφισβήτησαν τη γνησιότητα της ιστορίας. Πάντως η συντάκτης και blogger του BBC Ruhua Xianyu είπε πώς επικοινώνησε με τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας ο οποίος επιβεβαίωσε ότι αγόρασε από γυναίκα πελάτη 20 iPhone 7s και πλήρωσε για το καθένα 776 ευρώ για το καθένα.

Όταν το BBC ζήτησε τα στοιχεία της γυναίκας η ιστοσελίδα είπε πώς η πελάτισσα δεν ήθελε να δοθεί άλλη δημοσιότητα στο θέμα.

Copy link
Powered by Social Snap