Έμπορος ναρκωτικών στην Βραζιλία μεταμφιέστηκε στην κόρη του για ν’ αποδράσει [εικόνες & βίντεο]

05/08/19 • 17:37 | UPD 05/08/19 • 23:35

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές φαίνεται ο 42χρονος να βγάζει ένα προς ένα τα αντικείμενα και τελικά αποκαλύπτεται η ταυτότητα του.

Έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας έμπορος ναρκωτικών από τη Βραζιλία, προκειμένου να αποδράσει και να  γλιτώσει την φυλακή.

Ο έμπορος ναρκωτικών λοιπόν αποφάσισε να ε να μεταμφιεστεί στην 19χρονη κόρη του, βάζοντας περούκα, μάσκα σιλικόνης, σουτιέν και ένα T-shirt για να τις μοιάσει όσο γίνεται περισσότερα.

Δυστυχώς για αυτόν όμως  η παρατηρητικότητα των αστυνομικών πρόδωσε το ομολογουμένως φιλόδοξο σχέδιο του.

¨Όλα ξεκίνησαν όταν η 19χρονη είχε πάει στην φυλακή του του Ρίο ντε Τζανέιρο για να επισκεφτεί τον πατέρα της, όπου εκτίει ποινή 73 ετών και 10 μηνών. Ο 42χρονος όμως είχε ως στόχο ν’ αναπαραστήσει την 19χρονη κόρη του, να την αφήσει πίσω και να δραπετεύσει, ωστόσο τελικά οι αρχές δεν πείστηκαν από την μεταμφίεση του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κρατούμενος στη Βραζιλία προσπαθεί ν’ αποδράσει αναπαριστώντας συγγενή του.

Οι αρχές ερευνούν την κόρη του και άλλα επτά άτομα που επισκέφτηκαν πρόσφατα τον 42χρονο, για την είσοδο των αντικειμένων εντός της φυλακής.

Υποπτεύονται μία έγκυο γυναίκα, η οποία πέρασε χωρίς έλεγχο και πιθανόν να εισήγαγε εντός την περούκα και τα γυαλιά που φορούσε ο 42χρονος.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, πλέον κινδυνεύει και η κόρη του με ποινή φυλάκισης, για συνέργεια σε απόδραση.

Σε βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές φαίνεται ο 42χρονος να βγάζει ένα προς ένα τα αντικείμενα και τελικά αποκαλύπτεται η ταυτότητα του.

Copy link
Powered by Social Snap