Απίστευτο: Κοπάδι ψαριών πήδηξε στη στεριά στο λιμάνι της Πρέβεζας [βίντεο]

29/05/19 • 11:30 | UPD 29/05/19 • 11:30

Newsroom eleftherostypos.gr

Κοπάδια από ψάρια βρέθηκαν στην άκρη του λιμανιού και κάποια άρχισαν να πηδάνε στον αέρα, με αποτέλεσμα πάρα πολλά να βγουν στην στεριά

Ένα φαινόμενο που άφησε άφωνους τους ψαράδες, κατέγραψε άνδρας στο λιμάνι της Πρέβεζας.

Πριν μερικές ημέρες, όσοι βρίσκονταν στο λιμάνι, είδαν σκηνές που δεν περίμεναν να αντικρίσουν. Κοπάδια από ψάρια βρέθηκαν στην άκρη του λιμανιού και κάποια άρχισαν να πηδάνε στον αέρα, με αποτέλεσμα πάρα πολλά να βγουν στην στεριά! Αυτή είναι μια εικόνα που σπάνια συναντά κανείς, αλλά οι κάτοικοι στην πόλη της Πρέβεζας, δεν έρχονται αντιμέτωποι πρώτη φορά με αυτό το φαινόμενο.

Συνηθισμένο φαινόμενο στην Πρέβεζα

Είναι κάτι που συνηθίζεται μάλιστα αυτή την εποχή όπως λένε, καθώς τα μικρά ψάρια (σαρδέλες κυρίως) πηδούν μακριά για να αποφύγουν τα μεγαλύτερα ψάρια που προσπαθούν να τα φάνε. Έτσι, στον πανικό τους κάνουν άλμα στη στεριά. Το φαινόμενο αυτό συνηθίζεται το καλοκαίρι και φτάνει στο αποκορύφωμά του τον Αύγουστο, όπως λένε οι κάτοικοι.

Κάτι παρόμοιο έγινε πρόσφατα και στα Χανιά, μόνο που αυτή τη φορά το φαινόμενο οφείλονταν στην κακοκαιρία.

Οι εικόνες που κατέγραψε πάντως με το κινητό του ένας άνδρας που βρέθηκε εκεί στην κατάλληλη στιγμή, είναι εντυπωσιακές.

Λιμάνι Πρέβεζας, τα ψάρια βγαίνουν από τη θάλασσα

Συνέβη στο Λιμάνι Πρέβεζας, τα #ψάρια πήδηξαν έξω από τη θάλασσα!! το βίντεο τράβηξε ο Αχμετ Καν που ήταν εκεί με το σκάφος του⚠ Περισσότερα βίντεο εδώ: https://www.facebook.com/FishingInGreece/

Posted by Fishing In Greece on Sunday, 26 May 2019

Copy link
Powered by Social Snap