Μικρός θεούλης στο Ηράκλειο ονόμασε το καναρίνι του «Τσίπρα»

22/05/19 • 13:29 | UPD 22/05/19 • 13:29

Newsroom eleftherostypos.gr

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα ονόματα που είναι γραμμένα πάνω στα κλουβιά, ένα καναρίνι το λένε «Μάγκα», ένα άλλο «Τσίφτη», κ.ο.κ.

Κι όμως υπάρχει στο Ηράκλειο Τσίπρας και μένει σε… κλουβί. Αυτό τουλάχιστον αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του cretapost.

Σε μία γειτονιά της Νέας Αλικαρνασσού, ένας Ηρακλειώτης έχει έξω από το σπίτι του μία σειρά από κλουβιά στα οποία ζούνε πανέμορφα πουλιά.

Ο ίδιος, μάλιστα, φαίνεται πως έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη προσωπική σχέση μαζί τους το οποίο αποδεικνύεται από το γεγονός πως τους έχει δώσει ονόματα.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα ονόματα που είναι γραμμένα πάνω στα κλουβιά, ένα πουλί το λένε «Μάγκα», ένα άλλο «Τσίφτη», κ.ο.κ.

Ωστόσο, εντύπωση μας έκανε πως ένα από τα πουλιά του το έχει ονομάσει «Τσίπρα» και αν δείτε προσεκτικά την φωτογραφία έχει και τα χρώματα του… ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε αν το συγκεκριμένο – κατά τ’ άλλα όμορφο πουλί – τον τελευταίο καιρό είναι δραστήριο ή αν απλώς έχει σταματήσει να… κελαηδά.

Copy link
Powered by Social Snap