Ανοίγει ξενοδοχείο Trivial Pursuit και πληρώνεις…με τις γνώσεις σου

11/04/19 • 17:24 | UPD 11/04/19 • 17:24

Newsroom eleftherostypos.gr

Τόσα χρόνια, μάχες με την παρέα, τόση κόντρα για να κερδίσεις στο Trivial Pursuit, τώρα γίνεται χρήσιμη για να μείνεις τσάμπα σε ξενοδοχείο.

Θυμάστε που όταν ήμασταν μικροί, στο σχολείο, ρωτούσαμε συνεχώς τους γονείς μας σε τι θα μας χρησιμεύσει το κάθε μάθημα; Η ζωή φροντίζει ώστε όλες οι γνώσεις που δεν θέλαμε να πάρουμε, αλλά τις πήραμε, να αποδειχθούν χρήσιμες. Με το ξενοδοχείο Trivial Pursuit που ανοίγει στα περίχωρα της Μόσχας κάθε γνώση βοηθάει.

Η Hasbro, εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του Trivial Pursuit, σε συνεργασία με το πρακτορείο Leo Burnett Moscow, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα ξενοδοχείο για τους φανατικούς του παιχνιδιού το οποίο θα λειτουργήσει από τις 20 Μαΐου μέχρι τις 14 Ιουνίου.

Το ελκυστικό είναι πως για να διαμείνει κάποιος εκεί, δεν χρειάζεται να πληρώσει ούτε ευρώ. Μόνο τα μεταφορικά του ως το σημείο που θα βρίσκεται, δηλαδή 30 μίλια έξω από τη Μόσχα. Οποιαδήποτε υπηρεσία και άνεση τους προσφερθεί εντός του ξενοδοχείου θα έχει ως αντίτιμο σωστές απαντήσεις σε ερωτήσεις του Trivial Pursuit.

Ακόμα και η κράτηση στο ξενοδοχείο γίνεται με απάντηση σε μια ερώτηση και με την υπόδειξη της απόδειξης από πρόσφατη αγορά του Trivial Pursuit. Ήδη η ζήτηση είναι τεράστια και μέχρι τις 28 Απριλίου θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Γι΄αυτό οι υπεύθυνοι μεγαλώνουν κάθε μέρα το ερωτηματολόγιο κράτησης, ώστε να φτάσουν σε μια επιλογή. Κάθε διαμένων εκεί δεν μπορεί να κάτσει παραπάνω από δύο μέρες.

Άλλωστε, δεν μιλάμε για ένα ξενοδοχείο με πολλά δωμάτια. Πρόκειται για μια μικρή μονάδα στο συγκρότημα του Svezy Veter Country Hotel, με τρεις κρεβατοκάμαρες, σάουνα, τζάκι και μπάρμπεκιου. Οι διαμένοντες εκεί θα ξεκλειδώνουν κάθε υπηρεσία του ξενοδοχείου έχοντας απαντήσει σωστά σε ερωτήσεις που θα τους γίνονται. Αν απαντήσουν λάθος, είτε δεν θα έχουν πρόσβαση σε κάποια προσφορά είτε θα την πληρώσουν με λεφτά.

Copy link
Powered by Social Snap