«Γονάτισε» το Twitter με την #εκκλησία: Τρολάρουν την συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου

06/11/18 • 23:30 | UPD 06/11/18 • 23:53

Newsroom eleftherostypos.gr

O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  ανακοίνωσε  την Τρίτη το απόγευμα πως οι κληρικοί θα πάψουν να θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι και να πληρώνονται από το κράτος και στο twitter γίνεται χαμός.

O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  ανακοίνωσε  την Τρίτη το απόγευμα πως οι κληρικοί θα πάψουν να θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι και να πληρώνονται από το κράτος.

Ο πρωθυπουργός διάβασε το κοινό ανακοινωθέν μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο Μέγαρο Μαξίμου και ανέφερε: «Αποφασίσαμε συναινετικές, αμοιβαία αποδεκτές πρωτοβουλίες για εξορθολογισμό των σχέσεών μας και ενισχύουμε την αυτονομία της Εκκλησίας έναντι του Κράτους και προτείνουμε…. [Διαβάστε εδώ το κοινό ανακοινωθέν]

Την ίδια στιγμή το Twitter δεχόταν καταιγισμό από από twetts  με το hastag #εκκλησία να γίνεται μέσα πολύ λίγα λεπτά πρώτο trend. Οι χρήστες ξεσάλωσαν με τα όσα είπε Αλέξης Τσίπρας και για ακόμα μία φορά έδωσαν ρεσιτάλ εφευρετικότητας με status αλλά και λέξεις όπως «αριστερή περιδίνηση, τρύπα στο νερό, ολίγον από… Δαφνί και… συζυγική διατροφή,  τι είχαμε και τι χάσαμε, αλλά πάντως με… κάποιες χιλιάδες λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους στα χαρτιά ενώ δεν έλειψε και ο στίχος από τραγούδι του αλησμόνητου Τζίμη Πανούση.

Δείτε ενδεικτικά μηνύματα από τους χρήστες του Twitter:

Copy link
Powered by Social Snap