Σκύλος… εφιάλτης της ιταλικής μαφίας: Τον επικήρυξαν για 5.000 ευρώ [βίντεο]

31/10/18 • 18:50 | UPD 31/10/18 • 18:50

Newsroom eleftherostypos.gr

Συμβόλαιο θανάτου για έναν... σκύλο ράτσας Τζακ Ράσελ έχει κάνει η ιταλική μαφία εξαιτίας της δράσης του στη δίωξη ναρκωτικών.

Συμβόλαιο θανάτου για έναν… σκύλο ράτσας Τζακ Ράσελ έχει κάνει η ιταλική μαφία εξαιτίας της δράσης του στη δίωξη ναρκωτικών.

Ο λόγος για τον εννιάχρονο Pocho ο οποίος έχει συμβάλλει καταλυτικά στον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών που ξεπερνούν τους δύο τόνους!

Η μαφία έχει επικηρύξει τον Pocho με την «αλάνθαστη μουσούδα» για 5.000 ευρώ.

Ο χαριτωμένος σκύλος έχει εξελιχτεί σε πραγματικό πονοκέφαλο για την μαφία που έχει ήδη επιχειρήσει να τον δελεάσει με… σκυλίτσες-κατασκόπους και δηλητηριασμένα μεζεδάκια προκειμένου να του αποσπάσουν την προσοχή και να τον θανατώσουν. Όμως ο Pocho δεν… μασάει με αποτέλεσμα η μαφία να φθάσει στο σημείο να τον επικηρύξει για χρήματα.

Στις πρόσφατες αστυνομικές επιτυχίες του Pοcho συγκαταλέγεται ο εντοπισμός 31 κιλών κοκαΐνης ενώ παλαιότερα είχε καταφέρει να διακρίνει κοκαΐνη αναμειγμένη με γάλα σε σκόνη μέσα σε μπιμπερό.

Για την ιστορία, ο Pocho δεν ήταν πάντα σκυλί της αστυνομίας. Ζούσε με έναν γιατρό όταν ο ίδιος ανακάλυψε πως είχε αλλεργία στα σκυλιά και τον δώρισε στις Αρχές.

Επειδή φυσικά ταλέντο δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι, ο ατρόμητος Pocho πάντως δεν ήταν πάντα σκυλί της αστυνομίας.

Κάποτε, ζούσε στο σπίτι ενός γιατρού, και προοριζόταν για σκυλάκι καναπέ μέχρι που ο ιδιοκτήτης του ανακάλυψε ότι πάσχει από αλλεργία στα σκυλιά και τον χάρισε στην Αστυνομία, χωρίς να φανταστεί πως θα εξελισσόταν σε δεινός… πράκτορας.