Η εταιρεία Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας στην έκθεση SYSKEVASIA 2018

03/10/18 • 17:51 | UPD 09/10/18 • 14:09

Newsroom eleftherostypos.gr

Η εταιρεία Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας (Pascal Packaging Systems), για περισσότερα από 40 χρόνια, εξειδικεύεται στις υπηρεσίες και τα προϊόντα βιομηχανικού εξοπλισμού παραγωγής και συσκευασίας

Η εταιρεία Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας (Pascal Packaging Systems), για περισσότερα από 40 χρόνια, εξειδικεύεται στις υπηρεσίες και τα προϊόντα βιομηχανικού εξοπλισμού παραγωγής και συσκευασίας.

Από το 1978 η  Pascal Packaging Systems παρέχει και εξελίσσει ολοκληρωμένες λύσεις και συστήματα, που εγγυημένα προσδίδουν υψηλή αξία στο τελικό προϊόν. Η διαρκής εξέλιξη της Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας, της επιτρέπει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Ελληνικής Βιομηχανίας με απόλυτη επιτυχία. Αποτέλεσμα αυτής της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας είναι η διατήρηση μακροχρόνιων συνεργασιών με ηγέτιδες εταιρείες, από τους παρακάτω κλάδους:

Τρόφιμα – Ποτά | Φάρμακα – Καλλυντικά | Καπνοβιομηχανία | Δομικά Υλικά | Βιομηχανία Πλαστικών | Γραφικές Τέχνες

Η ανοδική πορεία και η διαρκής εξέλιξη της Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας βασίζεται στη δέσμευσή της για αξιοπιστία σε κάθε επίπεδο των συνεργασιών της. Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας την καθιστά πολύτιμο συνεργάτη, καθώς η υποστήριξη που παρέχει συνεχίζεται και μετά την πώληση. Παράλληλα, η αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων που διαθέτει αποτελεί βασική αξία για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Με γνώμονα την καλύτερη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρεία διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης. Με έδρα την Αθήνα, παρουσία στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη, αλλά και με το ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργατών και μεταπωλητών, έχει τη δυνατότητα να καλύπτει κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Η συνεχής βελτίωση βρίσκεται στον πυρήνα της δραστηριότητας της Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι συνεργασίες που διατηρεί με τους οίκους που εκπροσωπεί από το εξωτερικό. Οίκοι όπως η Videojet, η Etipack, η Meler, η Hugo Beck, η Bandall και η Thermo Scientific επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη τους προς την Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας και τη στηρίζουν σε κάθε βήμα εξέλιξης.

Σημαντικό μέρος αυτών των συνεργασιών είναι η διαρκής εκπαίδευση που η εταιρεία λαμβάνει, ώστε να παραμένει ενημερωμένη, σχετικά με καινοτόμες εφαρμογές και υπηρεσίες, τόσο σε εμπορικό, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.
Στις υπηρεσίες και τα προϊόντα, που προσφέρει η Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας, περιλαμβάνονται τα εξής:

• Συστήματα κωδικοποίησης – Βιομηχανικοί εκτυπωτές
• Συστήματα Επικόλλησης ετικέτας – Ετικετέζες
• Συστήματα ποιοτικού ελέγχου παραγωγής
• Βιομηχανικοί εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς Offline
• Συστήματα εφαρμογής κόλλας
• Μηχανές συσκευασίας
• Ιχνηλασιμότητα – Λύσεις Software – Οπτικός Έλεγχος
• Ετικέτες – Μελανοταινίες – Αναλώσιμα

Σήμερα, η εταιρεία διανύει την τέταρτη γενιά διαχείρισής της και η στρατηγική της προσαρμόζεται στα τρέχοντα δεδομένα. Αναγνωρίζοντας τη δυναμική μιας εξωστρεφούς και συνεχώς αναπτυσσόμενης επιχείρησης, η Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας αναπτύσσει την επικοινωνία της, βάσει των σύγχρονων τρόπων προβολής και επιδιώκοντας να προσεγγίσει περισσότερο εύστοχα το κοινό της και να το διευρύνει.

Πρόσφατα, η εταιρεία λάνσαρε τη νέα της ιστοσελίδα (www.pascalpackaging.com), με την οποία επιχειρεί να επικοινωνήσει τη δραστηριότητά της με έναν ξεκάθαρο και σαφή τρόπο. Η καθαρή δομή της νέας ιστοσελίδας, επιτρέπει στο χρήστη να πλοηγηθεί εύκολα στις κατηγορίες των προϊόντων που τον ενδιαφέρουν ή ακόμα να δει λεπτομέρειες για κάποια από τα πιο δημοφιλή προϊόντα. Επίσης, το περιεχόμενό της είναι ορατό από οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση ο χρήστης. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η ενίσχυση του brand awareness της, μέσα από ένα νέο και δυναμικό κανάλι.

Ταυτόχρονα, εξακολουθεί η σταθερή παρουσία της εταιρείας σε κλαδικές εκθέσεις, προκειμένου να έρχεται συχνά σε επαφή τόσο με τους υπάρχοντες συνεργάτες της, όσο και με δυνητικούς, αλλά και να παρουσιάσει κάθε φορά τις πιο πρόσφατες και αποτελεσματικές λύσεις.

Η σημαντικότερη κλαδική έκθεση, στην οποία συμμετέχει ανελλιπώς η εταιρεία, είναι η έκθεση SYSKEVASIA. Με ισχυρή παρουσία κάθε φορά, έτσι και φέτος, η Πασκάλ Συστήματα Συσκευασίας θα παρουσιάσει στους επισκέπτες του περιπτέρου της εφαρμογές, που καλύπτουν το φάσμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της. Σε ένα χώρο 155m2, όσοι παρευρεθούν στην έκθεση SYSKEVASIA 2018 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά μηχανές και συστήματα από τους πλέον ηγετικούς οίκους του εξωτερικού. Ακόμα, η ομάδα της εταιρείας θα μπορεί να ξεναγήσει τους επισκέπτες, να τους παρέχει πληροφορίες και λεπτομέρειες, βάσει των αναγκών τους, ενώ θα μπορούν να πραγματοποιηθούν επί τόπου συναντήσεις, στα δύο ειδικά διαμορφωμένα meeting rooms του περιπτέρου.

Αριθμός περιπτέρου: Δ4/Ε3 & Δ6/Ε5 | Αίθουσα: 3

Copy link
Powered by Social Snap