Νύφη σε έξαλλη κατάσταση! Η πεθερά της θα φορέσει… νυφικό στον γάμο [εικόνα]

24/09/18 • 18:48 | UPD 24/09/18 • 18:48

Newsroom eleftherostypos.gr

Η σχέση νύφης-πεθεράς είναι δύσκολη και έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν όμως και φορές που χαρακτηρίζεται από ανυπόφορη... ζήλια. 

Η σχέση νύφης-πεθεράς είναι δύσκολη και έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν όμως και φορές που χαρακτηρίζεται από ανυπόφορη… ζήλια.

Ενώ σε έναν γάμο τιμώμενα πρόσωπα είναι η νύφη και ο γαμπρός ενώ το… savoir vivre θέλει τις γυναίκες καλεσμένες να μην φορούν πολύ έντονα χρώματα και λευκά που παραπέμπουν σε νυφικό, μία πεθερά πήγε ένα βήμα παρακάτω.

Η συγκεκριμένη γυναίκα αποφάσισε να φορέσει… νυφικό στον γάμο του γιου της! Η νύφη είναι σε απόγνωση και ζήτησε από τους χρήστες του Reddit τη βοήθειά τους. «Της ζήτησα να φορέσει κάτι σε μπλε, σκούρο πράσινο, γενικά κάτι συντηρητικό» λέει η νύφη. Όμως η πεθερά δεν την υπολόγισε και επέλεξε το φόρεμα της φωτογραφίας:

Η νύφη δηλώνει έξαλλη ενώ το θέμα έγινε trend στο Reddit. «Είναι χρυσό και λάμπει. Μόλις μου το έδειξε σοκαρίστηκα και δεν χάρηκα καθόλου. Αυτό το φόρεμα έχει δαντέλα και είναι σατέν. Ήδη έχει ξοδέψει πολλά χρήματα γι αυτό και δεν θέλω να δημιουργήσω δράματα. Είμαι υπερβολική; Τι νομίζετε; Είναι λογικό να θέλω να είμαι το κέντρο της προσοχής εκείνη τη μέρα», γράφει η νύφη.

Σύμφωνα με την ίδια, «της είπα ότι ίσως το φόρεμα της δεν είναι κατάλληλο για την περίσταση. Άρπαξε το περιοδικό από τα χέρια μου, το έβαλε στο συρτάρι και με αγριοκοίταξε. Δεν θέλω να είμαι κακιά αλλά νομίζω ότι περνά κρίση μέσης ηλικίας και έχει πίεση. Γι αυτό δεν ξέρω τι να κάνω. Όταν το είπα στον αρραβωνιαστικό μου, απάντησε πως όλα τα φορέματα του φαίνονται ίδια».

Διαβάζοντας την ιστορία της… απεγνωσμένης νύφης, οι περισσότεροι σχολίασαν πως η συμπεριφορά της πεθεράς της είναι απαράδεκτη.

Copy link
Powered by Social Snap