Ηθοποιός χαστούκισε γυναίκα on air επειδή προσέβαλε τον γιο της που πάσχει από σύνδρομο Ντάουν [βίντεο]

24/09/18 • 18:26 | UPD 24/09/18 • 22:49

Newsroom eleftherostypos.gr

Έξω φρενών έγινε μία ηθοποιός στη Ρωσία με μία γυναίκα που προσέβαλε τον γιο της που πάσχει από σύνδρομο Ντάουν.

Έξω φρενών έγινε μία ηθοποιός στη Ρωσία με μία γυναίκα που προσέβαλε τον γιο της που πάσχει από σύνδρομο Ντάουν.

Η 49χρονη Evelina Bledans βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Live» σε συζήτηση για τη γέννηση παιδιών σε μεγάλη ηλικίας. Η ίδια απέκτησε τον γιο της σε ηλικία άνω των 40 ετών και διηγήθηκε πως το όνειρο της ήταν να αποκτήσει κόρη.

Μία γυναίκα από το κοινό καταφέρθηκε εναντίον της και ισχυρίστηκε πως ήταν ανεύθυνη επειδή έβαλε τη ζωή του παιδιού της σε κίνδυνο επιλέγοντας να μείνει έγκυος σε μεγάλη ηλικία.

Μάλιστα, αποκάλεσε «ακόμα ένα άρρωστο παιδί» τον μικρό Semyon που πάσχει από σύνδρομο Ντάουν.

«Είναι επικίνδυνο να γεννάς στα 35 και τα 40 χρόνια. Τι γίνεται όμως στα 49; Τι σκέφτεσαι; Να γεννήσεις ακόμα ένα άρρωστο παιδί; Να γεννήσεις ακόμα ένα παιδί με σύνδρομο Ντάουν; Κανένας δεν χρειάζεται ένα τέτοιο παιδί, ούτε εσύ, ούτε η κοινωνία», είπε η γυναίκα από το κοινό.

Ο ηθοποιός Vladimir Dolinsky που βρισκόταν στο στούντιο σηκώθηκε όρθιος και φωνάζοντας της είπε να φύγει.

Εκείνη τη στιγμή η Evelina Bledans σηκώθηκε και πήγε μπροστά στην γυναίκα, την χαστούκισε και της είπε: «αυτό είναι για το παιδί μου, κατάλαβες; Μπορείς να πεις ότι θέλεις για εμένα αλλά άσε ήσυχα τα παιδιά μου».

Ο Seymon γεννήθηκε το 2012 και είναι ο μικρότερος γιος της Bledans. Η ηθοποιός έχει ακόμα έναν γιο, τον 24χρονο Νικολάι.

Copy link
Powered by Social Snap