Η ζωή μιας πολυγαμικής γυναίκας που διατηρεί σχέσεις με παντρεμένους άνδρες [εικόνες]

12/09/18 • 18:10 | UPD 12/09/18 • 18:58

Newsroom eleftherostypos.gr

Μία γυναίκα που διατηρεί τρεις παράλληλες σχέσεις με παντρεμένους άνδρες ισχυρίζεται πως δεν διαλύει σπίτια.

Μία γυναίκα που διατηρεί τρεις παράλληλες σχέσεις με παντρεμένους άνδρες ισχυρίζεται πως δεν διαλύει σπίτια.

Η 44χρονη Σαμ Τέιλορ από το Έσεξ αποφάσισε να βγαίνει με πολλούς άνδρες ταυτόχρονα όταν διαπίστωσε πως κουράστηκε από τη μονογαμία και την πίστη κατά τη διάρκεια της τελευταίας της σχέσης.

«Το σεξ είναι σαν το φαγητό: δεν έχει σημασία πόσο ωραίο είναι, αλλά γίνεται βαρετό αν τρως το ίδιο κάθε βράδυ. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είσαι με τον ίδιο άνθρωπο» λέει η Σαμ και εξηγεί πως βγαίνει με άνδρες που είτε είναι σε ανοιχτούς γάμους ή δεν προτίθενται να πάρουν διαζύγιο από τις γυναίκες τους.

Η ίδια γνωρίζει τους συντρόφους της μέσω διαδικτύου ισχυρίζεται ότι οι άνδρες με τους οποίος έρχεται σε επαφή, το κάνουν με την έγκριση των συζύγων τους.

Η Σαμ αποφάσισε να γίνει πολυγαμική μετά από τους καβγάδες που είχε με τον πρώην σύντροφο της για το αν η σχέση τους θα ήταν ανοιχτή και θα επιτρεπόταν αν ήθελαν να έρθουν σε επαφή με άλλους ανθρώπους.

«Το αποφασίσαμε και σύντομα γνωρίσαμε πολλούς ανθρώπους με αποτέλεσμα να αποφασίσουμε να χωρίσουμε», λέει η ίδια.

Η 44χρονη ισχυρίζεται πως όλη της τη ζωή ήταν μονογαμική και είχε μόνο μακροχρόνιες σχέσεις οι οποίες πάντα τελείωναν με «ένα αίσθημα απογοήτευσης επειδή το να κάνεις σεξ με τον ίδιο άνθρωπο είναι βαρετό μετά από κάποιο χρονικό διάστημα».

«Είναι τρελό οι άνθρωποι στα 20 και στα 30 τους να ψάχνουν σύντροφο για να δεσμευτούν για όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Ποιος σκέφτηκε πως αυτό είναι καλή ιδέα;», λέει.

Ο πρώτος παντρεμένος άνδρας που γνώρισε ήταν ένας 43χρονος τραπεζίτης καθώς «δεν έψαχνα μία μονογαμική σχέση. Ήθελα να ενθουσιαστώ και να γνωρίσω έναν άνδρα που ήθελε μόνο σεξ και όχι σχέση». Πλέον δηλώνει πως περνά καλά μαζί του και πάνε στην Ευρώπη όταν τον καλούν για επαγγελματικά ταξίδια. Η Σαμ έχει σεξουαλικές σχέσεις με ακόμα δύο άνδρες, έναν γραμματέα και έναν γυμναστή.

«Με πηγαίνουν σε κάποια από τα ωραιότερα ξενοδοχεία του κόσμου. Τρώμε στα καλύτερα εστιατόρια και ψωνίζουμε στα καλύτερα μαγαζιά. Στο τέλος έχω περάσει ωραία και έχω καινούρια ρούχα και κοσμήματα».