Ετοιμάζεται η περιοδεία «Dire Straits Legacy»!

31/08/18 • 12:51 | UPD 31/08/18 • 12:51

Newsroom eleftherostypos.gr

Οι Dire Straits έχουν «τελειώσει». Το απέδειξε ο Μαρκ Νόπφλερ με το που δεν εμφανίστηκε καν όταν το συγκρότημα του πέρασε, φέτος, στην αθανασία του ροκ (στο Rock and Roll Hall of Fame).

Οι Dire Straits έχουν «τελειώσει». Το απέδειξε ο Μαρκ Νόπφλερ με το που δεν εμφανίστηκε καν όταν το συγκρότημα του πέρασε, φέτος, στην αθανασία του ροκ (στο Rock and Roll Hall of Fame). Αυτό όμως, δεν εμποδίζει παλιά μέλη της μπάντας να βγαίνουν σε τουρνέ: στα τέλη του Σεπτεμβρίου, παίρνουν τους δρόμους για την τουρνέ «DSL Dire Straits Legacy»!

Σήμανε προσκλητήριο, και μαζεύτηκαν πάλι: στα πλήκτρα, ο Άλαν Κλαρκ. Ο σαξοφωνίστας Μελ Κόλινς και ο κιθαρίστας Φιλ Πάλμερ. Κρουστά, ο Ντάνι Κάμινγκς. Μαζί τους, ο ντράμερ των Heartbreakers Στιβ Φερόνι και ο μπασίστας των Buggles Τρέβορ Χορν. Στα φωνητικά, θα συνδράμει ο Μάρκο Καβίλια. Παρών κι ο κιμπορντίστας Πριμιάνο ΝτιΜπιάζε.

«Το πρότεκτ «DSL Dire Straits Legacy» γεννήθηκε από την αγάπη και το σεβασμό που έχουμε στη μουσική των Dire Straits, κι από την επιθυμία μας να φέρουμε τη μουσική στους φανατικούς θαυμαστές που έχουν στερηθεί, εδώ και πάρα πολύ καιρό, να την ακούν να παίζεται ζωντανά απ’ τους μουσικούς που την έκαναν» δήλωσαν οι Κλαρκ και Κόλινς.

«Τώρα, μετά από πολλές απαιτήσεις, ερχόμαστε στις ΗΠΑ! Μαζί με όλα τα χιτς των Dire Straits, θα παίξουμε κι ένα δυο τραγούδια από το καινούργιο μας άλμπουμ, το «3 Chord Trick», και κάνα δυο σκοπούς στους οποίους έχουμε ανακατευτεί. See you there!» είπαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ