Όπου φύγει… φύγει: Έκανε σεξ με 14χρονο, πήρε 480 δολάρια και την απέλασαν [εικόνες]

30/08/18 • 18:51 | UPD 30/08/18 • 18:54

Newsroom eleftherostypos.gr

Απελάθηκε από τις ΗΠΑ μία 28χρονη Σκωτσέζα επειδή έκανε σεξ με 14χρονο που την πλήρωσε 480 δολάρια. 

Απελάθηκε από τις ΗΠΑ μία 28χρονη Σκωτσέζα επειδή έκανε σεξ με 14χρονο που την πλήρωσε 480 δολάρια.

Η Sarah McGill συνελήφθη στην Φλόριντα και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση μετά από καταγγελία του μαθητή. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο του Ορλάντο και η νεαρή πληρώθηκε 480 δολάρια για να τον… διακορεύσει.

Μετά την καταδίκη της η νεαρή απελάθηκε από τις ΗΠΑ και καλείται να γυρίσει στη Σκωτία. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου πως ήταν… φοβισμένη επειδή ο 14χρονος δεν είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με άλλη γυναίκα.

Μάλιστα ισχυρίστηκε πως δεν ήξερε ότι έκανε σεξ με ανήλικο και μόλις το έμαθε ένιωσε «απαίσια». Όταν κατηγορήθηκε για πορνεία η ίδια απάντησε πως «υπάρχει μία αλήθεια σε αυτό τον ισχυρισμό».

«Ήθελε να με αγγίξει. Μιλούσαμε και το ένα έφερε το άλλο. Αυτό ήταν. Εύχομαι να μην του ζητούσα ποτέ να ανέβει επάνω. Νιώθω χαζή. Είμαι προσγειωμένος και λογικός άνθρωπος. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω συλληφθεί και φοβήθηκα. Πρέπει να φύγω από τη χώρα. Δεν θέλω να πάω φυλακή. Φοβάμαι» δήλωσε η 28χρονη.

Από την πλευρά του ο 14χρονος ισχυρίστηκε ότι έψαχνε για πόρνες στο διαδίκτυο και επικοινώνησε με μια γυναίκα με το όνομα «Sophia Belle». Οι δυο τους επικοινωνούσαν με ηλεκτρονικά μηνύματα πριν συναντηθούν. Ο 14χρονος ισχυρίζεται πως έχει ενοχές επειδή συνευρέθηκε σεξουαλικά με την 28χρονη.