Μία συγκινητική ιστορία αγάπης: Της έκανε πρόταση γάμου και μετά πέθανε από λευχαιμία

29/08/18 • 18:39 | UPD 29/08/18 • 18:39

Newsroom eleftherostypos.gr

Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή από λευχαιμία, ο 23χρονος Μάικλ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ρόζι. 

Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή από λευχαιμία, ο 23χρονος Μάικλ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ρόζι.

Ο 23χρονος Μάικλ εργαζόταν ως βοηθός οδοντιάτρου και παραπονιόταν για έντονους πόνους στο σβέρκο του. Κάποια στιγμή αποφάσισε να πάει στο γιατρό ο οποίος διέγνωσε οξεία μυελογενή λευχαιμία στο τελευταίο στάδιο. Η κατάστασή του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή εξομολογήθηκε στη μητέρα της Ρόζι πως η κόρη της ήταν για τον ίδιο η «μία και μοναδική».

Η Ρόζι και ο Μάικλ γνωρίστηκαν στην Κροατία ενώ ταξίδευαν στην Ευρώπη και γρήγορα η σχέση τους σοβάρεψε. Οι δυο του μιλούσαν μέσω FaceTime και συναντιόνταν μία φορά το μήνα αφού ο ένας έμενε στο Περθ και ο άλλος στην Αδελαΐδα.

Μιλώντας στην Daily Mail, η Ρόζι εξομολογήθηκε πως ποτέ δεν θα ξεχάσει τα τελευταία λόγια του Μάικλ: «Καθόμουν μαζί του στο νοσοκομείο. Είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι και προσπαθούσα να τον ανακουφίσω. Μιλούσαμε για το κοινό μας μέλλον και πως θα καλυτέρευε η κατάσταση της υγείας του για να είμαστε μαζί. Μου ζήτησε να τον παντρευτώ και δέχτηκα χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Ξέραμε πως η σχέση μας θα κρατούσε και αυτό ήταν το δυσκολότερο. Όταν αγαπάς κάποιον όπως εγώ τον Μάικλ ξέρεις ποιο είναι το σωστό και αυτό ήταν το σωστό για εμάς».

Οι γιατροί του νοσοκομείου της Αδελαΐδας αποφάσισαν να τον ναρκώσουν επειδή έπρεπε να κάνει χημειοθεραπεία και έπασχε από πνευμονία. Τελικά διαπιστώθηκε πως ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στα πνευμόνια και δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Τελικά η χημειοθεραπεία δεν έγινε και ο Μάικλ άφησε την τελευταία του πνοή.

Copy link
Powered by Social Snap