Τον ασυγκράτητο έχουν

Νέο αίσχος στην Μύκονο: Έκαναν σεξ σε τζετ σκι μέρα μεσημέρι

24/08/18 • 17:18 | UPD 24/08/18 • 22:30

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Μύκονος φαίνεται πως εμπνέει αρκετό κόσμο φέτος για να δοκιμάσει ερωτικές περιπτύξεις με πάνω από 2 άτομα. Μετά την Porsche, το jet ski.

Η Μύκονος έχει βάλει πλώρη το φετινό καλοκαίρι να αλλάξει χαρακτηριστικό. Από νησί των ανέμων, πάει να γίνει νησί του σεξ σε δημόσια θέα. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι μέσα σε 3 μέρες έχουμε δύο κρούσματα. Πρώτα ήταν το ερωτικό σόου πάνω σε μια κινούμενη Porsche και τώρα ο τόπος που έγιναν οι στενές επαφές βρέθηκε πάνω σε ένα jet ski στα ανοιχτά της θάλασσας.

Ας τα πάρουμε από την αρχή για να θυμηθείτε κι εσείς τι έχει γίνει. Πριν από τρία 24ωρα αναρτήθηκε ένα βίντεο από το Mykonos LiveTV. Εκεί εμφανίζεται ένας γυμνός άντρας που βγαίνει από την οροφή μιας Porsche Cayenne μαζί με μια ημίγυμνη γυναίκα.

Πολύ γρήγορα αρχίζουν να ερωτοτροπούν και να υπερβαίνουν τα όρια. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ξεπετάγεται μια ακόμα γυναίκα, εντελώς γυμνή. Οι τρεις τους φιλιούνται, χαϊδεύονται και γενικά αναζητούν μαζί τα ρήματα της ελληνικής γλώσσας.

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για την ίδια τριάδα, αλλά το δεύτερο κρούσμα δεν διαφέρει ιδιαίτερα. Αν στη θέση του αμαξιού βάλεις το jet ski και στη θέση της ασφάλτου βάλεις τη θάλασσα, τότε έχεις έτοιμο το σκηνικό. Το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα πριν από 2 βδομάδες στο Super Paradise.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς κατάφεραν τρία άτομα να πάρουν το jet ski, αφού συνήθως δεν το δίνουν όσοι τα νοικιάζουν. Επίσης, ένα jet ski κοστίζει το λιγότερο 40 ευρώ για 15 λεπτά όταν πρόκειται για ένα άτομο. Στα τρία το κόστος ανεβαίνει στα 55. Κι όπως λένε οι μαρτυρίες, η τριάδα δεν το κράτησε για 15 λεπτά μόνο. Πρέπει να άδειασαν τα πορτοφόλια τους!

Copy link
Powered by Social Snap