Απίστευτο βίντεο: Οπαδοί των Iron Maiden κάνουν ντου οκτώ ώρες πριν τη συναυλία

22/07/18 • 12:27 | UPD 22/07/18 • 17:29

Newsroom eleftherostypos.gr

Το μεγαλύτερο Heavy Metal συγκρότημα στον κόσμο, οι Iron Maiden έδωσαν μια, κατά γενική ομολογία, εντυπωσιακή συναυλία στο φετινό Rockwave στο Τerra Vibe στη Μαλακάσα.

Το μεγαλύτερο Heavy Metal συγκρότημα στον κόσμο, οι Iron Maiden έδωσε μια, κατά γενική ομολογία, εντυπωσιακή συναυλία στο φετινό Rockwave στο Τerra Vibe στη Μαλακάσα.

Το βίντεο όμως που έκλεψε την παράσταση είναι αυτό που απεικονίζει φανατικούς οπαδούς του συγκροτήματος να τρέχουν οκτώ(!) ώρες πριν την έναρξη του live, μόλις άνοιξαν οι πόρτες δηλαδή, να προλάβουν να πιάσουν θέση μπροστά στη σκηνή.

Όπως θα δείτε στα παρακάτω πλάνα, όταν άνοιξαν οι πόρτες το μεσημέρι, έγινε κανονικός αγώνας δρόμου.

Πριν λίγα λεπτά, η στιγμή που ανοίγουν οι πόρτες στο rockwave και οπαδοί των Iron Maiden τρέχουν για να προλάβουν μια θέση στην πρώτη σειρά, την οποία θα κρατήσουν μέχρι τις εννιάμιση που θα εμφανιστεί το συγκρότημα. Πολλοί περίμεναν όρθιοι ήδη από τις έντεκα για να μπουν πρώτοι.

Posted by Πάνος Δαμέλος on Friday, 20 July 2018

Το συγκρότημα εμφανίστηκε στο Terra Stage του Terra Vibe Park στις 22.10 και όχι στις 21.30 για να μπορέσουν να μπουν στο Terra Vide όλοι οι φίλοι τους (περίπου 40.000).

Copy link
Powered by Social Snap