Ο άνθρωπος με τα μακρύτερα νύχια τα έκοψε μετά από 68 χρόνια [βίντεο]

12/07/18 • 16:52 | UPD 12/07/18 • 16:52

Newsroom eleftherostypos.gr

Ένα πραγματικά απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ κατέχει ο 82χρονος Shridhar Chillal από την Ινδία Ο άνδρας άφησε τα νύχια του να μακρύνουν για 66 χρόνια φτάνοντας σε μήκος τα...9 μέτρα ή όπως αλλιώς το μήκος που έχει και ένα λεωφορείο στο Λονδίνο.

Ένα πραγματικά απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ κατέχει ο 82χρονος Shridhar Chillal από την Ινδία Ο άνδρας άφησε τα νύχια του να μακρύνουν για 66 χρόνια φτάνοντας σε μήκος τα…9 μέτρα ή όπως αλλιώς το μήκος που έχει και ένα λεωφορείο στο Λονδίνο.

Ο άνδρας από την πόλη Pune της Ινδίας που κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Guiness για τα μακρύτερα νύχια που έχουν ποτέ καταγραφεί σε ανθρώπινο χέρι, την Τετάρτη αποφάσισε να τα κόψει. Την αποστολή ανέλαβε ένας τεχνικός χρησιμοποιώντας έναν ειδικό ηλεκτρικό τροχό και φορώντας μια μάσκα προκειμένου να προστατεύεται από τα μικρόβια.

Ο 82χρονος έχει να κόψει τα νύχια του αριστερού του χεριού από τα 14 του χρόνια, ενώ τα άφησε να μακρύνουν μετά από προτροπή ενός δασκάλου του ο οποίος είχε ένα μακρύ νύχι και ο νεαρός τότε Chillal το έσπασε. Ο δάσκαλος του εξήγησε ότι ο μόνος τρόπος να καταλάβει τι φροντίδα χρειάζεται για ένα νύχι θα ήταν αν το επιχειρούσε και ο ίδιος.

Για την επιχείρηση κοπής των νυχιών χρειάστηκε να επιστρατευτεί τροχός καθώς κανένα ψαλίδι δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει.

Copy link
Powered by Social Snap