Θανατοποινίτης θα φάει μέχρι… σκασμού: Το τελευταίο γεύμα που ζήτησε [εικόνα]

11/07/18 • 12:16 | UPD 11/07/18 • 12:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Όλα τα αγαπημένα του φαγητά φαίνεται πως ζήτησε ένας θανατοποινίτης στις ΗΠΑ που αποφάσισε να ζητήσει οτιδήποτε του άρεσε προκειμένου να φύγει... χορτασμένος από τη ζωή.

Όλα τα αγαπημένα του φαγητά φαίνεται πως ζήτησε ένας θανατοποινίτης στις ΗΠΑ που αποφάσισε να ζητήσει οτιδήποτε του άρεσε προκειμένου να φύγει… χορτασμένος από τη ζωή.

Οι επιλογές του Κέιθ Λίροϊ προκάλεσαν εντύπωση καθώς κανείς δεν πίστεψε ότι θα μπορούσε να φάει όλα αυτά που ζήτησε.

Ο άνδρας έχει προγραμματιστεί να εκτελεστεί στις 26 Σεπτεμβρίου στις φυλακές Τζάκσον. Η καταδίκη του ήρθε μετά τη δολοφονία της αδερφής της συζύγου του. Τότε ο Κέιθ απήγαγε, βίασε και σκότωσε τη γυναίκα.

Οι υπεύθυνοι των φυλακών του ζήτησαν να τους πει τι θα ήθελε να φάει πριν την εκτέλεσή του και βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Ο άνδρας ζήτησε τρία καυτερά φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, σάντουιτς με ψητό βοδινό και σος, σάντουιτς με ψάρι, χοντροκομένες τηγανιτές πατάτες, όνιον ρινγκς, μηλόπιτα και ένα μιλκσέικ.

Η πολιτεία της Τζόρτζια ικανοποιεί τις επιθυμίες των μελλοθάνατων, οπότε πιθανότατα ο Κέιθ θα πάρει ότι ζήτησε. Αυτό δεν συμβαίνει σε άλλες πολιτείες, όπως το Τέξας που επιτρέπει μόνο όποιο φαγητό μπορεί να μαγειρευτεί στις φυλακές.