Ρομπότ του σεξ θα ρίχνει… «χυλόπιτα», αν έχει πονοκέφαλο! [βίντεο]

25/06/18 • 18:03 | UPD 25/06/18 • 18:03

Δεν είναι λίγοι οι άντρες που περιμένουν να βρουν στα... πλαστικά μάτια της Σαμάνθα, την ιδανική ερωτική σύντροφο

Δεν είναι λίγοι οι άντρες που περιμένουν να βρουν στα… πλαστικά μάτια της Σαμάνθα, την ιδανική ερωτική σύντροφο και για τον λόγο αυτό, οι παραγγελίες για την κούκλα-ρομπότ του σεξ όλο και πληθαίνουν καθημερινά!

Το ρομπότ που αναμένεται να φέρει επανάσταση στον τομέα της (αυτο)ικανοποίησης, έχει σχεδιαστεί με πολύ υψηλές προδιαγραφές με δικό της σημείο G (!), αισθητήρες παντού αλλά και λειτουργία σε sexy, naughty ή romantic mode! Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail δεν αναμένεται να «ξεφορτωθεί» όλες τις όποιες παραξενιές των γυναικών, γιατί θα μπορεί κι εκείνη με τη σειρά της να αρνηθεί το σεξ αν… νιώθει αδιαθεσία ή δεν έχει βρει τα απαραίτητα ερωτικά ερεθίσματα στον επίδοξο εραστή της!

Πράγματι, ο δημιουργός της, Σέργκι Σάντος μετά από από προτροπές της συζύγου του αλλά και του κινήματος #metoo, της επέτρεψε να έχει τα δικά της δικαιώματα και να μπορεί να πει «όχι» στο σεξ!

Επί της ουσίας, η νέα ενημέρωση στο λογισμικό της Σαμάνθα θα αναγκάζει τους κατόχους του ρομπότ να της συμπεριφέρονται όπως στις πραγματικές γυναίκες συνεπώς, με σεβασμό αλλά και αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη συναίνεσης. Τι την περάσατε; Μηχανή του σεξ;

Εμείς να ενημερώσουμε πως ακόμα, δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τη Σαμάνθα, αλλά όταν κυκλοφορήσει σε μαζική παραγωγή αναμένεται να κοστίζει περί τα 4.000 ευρώ.

This sex robot has her own G-spot and can orgasm

This sex robot has her own G-spot and can orgasm

Posted by Daily Mail on Tuesday, 21 March 2017

Copy link
Powered by Social Snap