Δείτε εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο του Assassin’s Creed της αρχαίας Ελλάδας

12/06/18 • 13:12 | UPD 12/06/18 • 14:02

Εντυπωσιάζουν πραγματικά οι πρώτες εικόνες και τα βίντεο που διέρρευσαν Assassin’s Creed που διαδραματίζεται στην αρχαία Ελλάδα.

Εντυπωσιάζουν πραγματικά οι πρώτες εικόνες και τα βίντεο που διέρρευσαν από το νέο video game της γνωστής σειράς Assassin’s Creed που διαδραματίζεται στην αρχαία Ελλάδα.

Μία ημέρα πριν από την παρουσίαση του «Assassin’s Creed: Odyssey» από την εταιρεία Ubisoft στο πλαίσιο της έκθεσης Ε3 στο Λος Άντζελες, διέρρευσαν οι πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες από το παιχνίδι που διαδραματίζεται στην αρχαία Ελλάδα.

Έτσι αποκτάμε μια ιδέα για την υπόθεση του παιχνιδιού, που δείχνει να διαδραματίζεται στην περίοδο του Πελοποννησιακού Πολέμου (431-404 π.Χ), ενώ ο ήρωας που χειρίζεται ο παίκτης ανήκει στο στρατόπεδο των Λακεδαιμονίων. Σε πολλά από τα screenshots βλέπουμε τις αποστολές που έχει αναλάβει, οι οποίες είναι εναντίον των Αθηναίων, είτε πρόκειται για συμπλοκές στο πεδίο της μάχης, είτε για ναυμαχίες, είτε για επιχειρήσεις σαμποτάζ.

Ένα μεγάλο μέρος της δράσης εκτυλίσσεται στη θάλασσα, όπως δείχνει και ο παρακάτω χάρτης που περιλαμβάνει όλο σχεδόν το Αιγαίο. Ανάμεσα στα όπλα βλέπουμε και το «ακόντιο του Λεωνίδα», ενώ σε ένα screenshot ο ήρωας κλωτσάει έναν Αθηναίο και τον ρίχνει από ένα οχυρό, που ονομάζεται «Οχυρό του Μιλτιάδη» (ο οποίος να σημειωθεί ότι είχε πεθάνει μισό αιώνα πριν από τον Πελοποννησιακό Πόλεμο).

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που διέρρευσαν: